COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Viking Line

Viking Line verzorgt het hele jaar door overtochten tussen Finland, Zweden, Estland en de Ålandseilanden.

Op de veerboten van Viking Line varen passagiers zeer comfortabel over de Baltische Zee. Het team doet er alles aan om ervoor te zorgen dat de reis snel en soepel verloopt. Aan boord bevinden zich uitstekende eetgelegenheden en winkels. Het is dan ook niet verwonderlijk dat jaarlijks meer dan 6 miljoen passagiers kiezen voor Viking Line.

Viking Line begon in 1959 met het aanbieden van veerdiensten tussen de Ålandseilanden en Zweden. Na de overname van de rederijen Vikinglinjen Ab, Rederi AB Slite en Ålandsfajan werd het routenetwerk verder uitgebreid. Sinds de oprichting hebben meer dan 50 vaartuigen de Baltische Zee bevaren onder de vlag van Viking Line.

Via directferries.be kunt u de dienstregelingen en prijzen van Viking Line raadplegen en Viking Line veerboottickets boeken. Op zoek naar de laagste tarieven? Geen zorgen, we zullen Viking Line ook vergelijken met andere veerbootmaatschappijen.

Alle Viking Line routes

Viking Line klantenrecensies.

 • "Good crossing with everything U need"

  It was a great trip and certainly adviseble. One ‘minus’ everywhere there was noise from the entertainments which were on board. It would be great if there also was a space without it …

  Lees meer Lees minder
 • "Een prettige reis."

  Het was een mooie tocht van Stockholm naar Helsinki. Aan boord was een goede sfeer, vriendelijk personeel, goede hygiëne. Heerlijk gegeten.

  Lees meer Lees minder
 • "Prima overtocht"

  Alles prima verlopen.

  Lees meer Lees minder
 • "Viking Line Stockholm- Turku 2022 Viking Glory"

  Prima schip, mooi licht ingericht. Modern en rustige vaart. Prima eten aan boord; het is wel slim om van tevoren te reserveren. Live entertainment. Punctueel vaarschema. Eén punt van kritiek: de hutten van een schip opruimen en reinigen kost tijd. Misschien de passagiers nog niet aan boord laten totdat het klaar is. Ik heb schoonmakers zien rennen onder tijdsdruk. Zij zien ook wel dast de gasten al staan te wachten. Dat zou niet nodig hoeven zijn in 2022.

  Lees meer Lees minder