La Meridionale

La Meridionale biedt tal van wekelijkse afvaarten tussen Zuid-Frankrijk en het eiland Corsica, over de Middellandse Zee.

'La Compagnie Méridionale de Navigation’ werd opgericht in 1931, toen Henri en Felix Rastit trouwden met de dochters van een reder, Gianonni de Cassano. De vaartuigen Piana, Girolata en Kalliste vervoeren jaarlijks ongeveer 300.000 passagiers en meer dan 100.000 voertuigen naar de steden Ajaccio, Bastia en Propriano. De veerdiensten vertrekken ongeveer 12 keer per week.

Aan boord vindt u alle benodigdheden voor een prettige reis. U kunt genieten van ruime promenadedekken, verse streekgerechten, Corsicaanse muziek, ruime cabines en een bioscoop. Het personeel aan boord is zeer klantvriendelijk.

Direct Ferries biedt La Meridionale dienstregelingen en laagste prijzen op basis van uw zoekcriteria, zodat u La Meridionale overtochten snel en eenvoudig kunt vergelijken met meerdere veerbootmaatschappij. Vergelijk nu La Meridionale dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.

Lees meer Lees minder