COVID-19 Update Wegens een uitzonderlijk hoog aantal vragen met betrekking tot Covid-19, en om ervoor te zorgen dat we die klanten helpen die de komende 72 uur vertrekken per ferry, zullen we de telefoonlijnen van onze klantenservice sluiten en alle vragen elektronisch afhandelen. Gebruik ons online contactformulier voor vragen aan onze klantenservice. Houd er rekening mee dat we alle vragen zullen behandelen op basis van de prioriteit van de vertrekdatum. Als de vertrekdatum niet op hele korte termijn is zullen we je vragen zo snel mogelijk beantwoorden, maar het kan helaas iets langer duren dan dat je normaal van ons gewend bent. Vanwege het uitzonderlijke karakter van Covid-19 bieden veerbootmaatschappijen klanten de mogelijkheid om de vertrekdatum te wijzigen of vouchers te ontvangen voor een toekomstige boeking. We waarderen je begrip hiervoor en steun in deze uitzonderlijke omstandigheden.

La Meridionale

La Meridionale biedt tal van wekelijkse afvaarten tussen Zuid-Frankrijk en het eiland Corsica, over de Middellandse Zee.

'La Compagnie Méridionale de Navigation’ werd opgericht in 1931, toen Henri en Felix Rastit trouwden met de dochters van een reder, Gianonni de Cassano. De vaartuigen Piana, Girolata en Kalliste vervoeren jaarlijks ongeveer 300.000 passagiers en meer dan 100.000 voertuigen naar de steden Ajaccio, Bastia en Propriano. De veerdiensten vertrekken ongeveer 12 keer per week.

Aan boord vindt u alle benodigdheden voor een prettige reis. U kunt genieten van ruime promenadedekken, verse streekgerechten, Corsicaanse muziek, ruime cabines en een bioscoop. Het personeel aan boord is zeer klantvriendelijk.

Direct Ferries biedt La Meridionale dienstregelingen en laagste prijzen op basis van uw zoekcriteria, zodat u La Meridionale overtochten snel en eenvoudig kunt vergelijken met meerdere veerbootmaatschappij.

Vergelijk nu La Meridionale dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.

Alle La Meridionale routes

La Meridionale klantenrecensies.

 • "Directferries"

  Alles in orde!

  Lees meer Lees minder
 • "Soepele overtocht"

  Vorig jaar dezelfde overtocht gemaakt met een andere maatschappij (Corsica Linea) maar dit jaar was het beter (al was het vorig jaar ook niet slecht). In- en uitschepen ging erg soepel en vlot. De catering was beter/meer mogelijkheden en de hutten waren voor mn gevoel ook iets ruimer en nieuwer. De boot was ook stiller dus het sliep ook prettiger. (wel wat veel deining door wind op de heenweg maar daar kan de rederij weinig aan doen :))

  Lees meer Lees minder
 • "Return from holiday "

  My wife and I had booked a room for the night in the ferry from Bastia to Marseille. The ship looked new. We had a very nice room with all comfort and enjoyed a very good a la carte diner enjoying the view of the Mediterranean. Very enjoyable evening and boat trip.

  Lees meer Lees minder