Cruce del Golfo
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Cruce del Golfo

Cruce del Golfo was het eerste passagiersveerbootbedrijf dat regelmatig afvaarten aanbood over de Golf van Fonseca, tussen La Union in El Salvador en Potosi aan de kust van Nicaragua, in Midden-Amerika.

Deze veerroute bespaart u een ongeveer tien uur durende busreis en is een snelle manier om tussen El Salvador en Nicaragua te reizen. Het is ook een veel mooiere reis, waarbij u door een grotendeels onbereisde kloof komt en groepen dolfijnen kunt bewonderen langs de kust terwijl indrukwekkende vulkanen vervagen tegen de horizon.

De boot, Stella Maris, werd speciaal gebouwd in 2016 voor het oversteken van de Golf van Fonseca. De boot biedt plaats aan 28 passagiers. Er is meer dan voldoende bagageruimte.

De Stella Maris beschikt over een hard dak en open zijkanten die zijn afgezet met roestvrijstalen veiligheidsleuningen. Het vaartuig wordt aangedreven door krachtige 140bhp buitenboordmotoren en is uitgerust met GPS, radiocommunicatie en zwemvesten.

De oprichters, aanvoerders en medewerkers van Cruce del Golfo hebben een schat aan kennis over de regio, met inbegrip van de plaatselijke fauna, weersomstandigheden, getijden en alles wat nodig is voor een authentieke en veilige ervaring.

Bekijk Cruce del Golfo dienstregelingen, prijzen en boek Cruce del Golfo ferry tickets met directferries.be. Op zoek naar een alternatieve route of veerbootmaatschappij? Geen zorgen, we zullen Cruce del Golfo ook vergelijken met alternatieve veerbootmaatschappijen.

Aan boord Cruce del Golfo

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.