COVID-19 Update Wegens een uitzonderlijk hoog aantal vragen met betrekking tot Covid-19, en om ervoor te zorgen dat we die klanten helpen die de komende 72 uur vertrekken per ferry, zullen we de telefoonlijnen van onze klantenservice sluiten en alle vragen elektronisch afhandelen. Gebruik ons online contactformulier voor vragen aan onze klantenservice. Houd er rekening mee dat we alle vragen zullen behandelen op basis van de prioriteit van de vertrekdatum. Als de vertrekdatum niet op hele korte termijn is zullen we je vragen zo snel mogelijk beantwoorden, maar het kan helaas iets langer duren dan dat je normaal van ons gewend bent. Vanwege het uitzonderlijke karakter van Covid-19 bieden veerbootmaatschappijen klanten de mogelijkheid om de vertrekdatum te wijzigen of vouchers te ontvangen voor een toekomstige boeking. We waarderen je begrip hiervoor en steun in deze uitzonderlijke omstandigheden.

Cruce del Golfo

Cruce del Golfo was het eerste passagiersveerbootbedrijf dat regelmatig afvaarten aanbood over de Golf van Fonseca, tussen La Union in El Salvador en Potosi aan de kust van Nicaragua, in Midden-Amerika.

Deze veerroute bespaart u een ongeveer tien uur durende busreis en is een snelle manier om tussen El Salvador en Nicaragua te reizen. Het is ook een veel mooiere reis, waarbij u door een grotendeels onbereisde kloof komt en groepen dolfijnen kunt bewonderen langs de kust terwijl indrukwekkende vulkanen vervagen tegen de horizon.

De boot, Stella Maris, werd speciaal gebouwd in 2016 voor het oversteken van de Golf van Fonseca. De boot biedt plaats aan 28 passagiers. Er is meer dan voldoende bagageruimte.

De Stella Maris beschikt over een hard dak en open zijkanten die zijn afgezet met roestvrijstalen veiligheidsleuningen. Het vaartuig wordt aangedreven door krachtige 140bhp buitenboordmotoren en is uitgerust met GPS, radiocommunicatie en zwemvesten.

De oprichters, aanvoerders en medewerkers van Cruce del Golfo hebben een schat aan kennis over de regio, met inbegrip van de plaatselijke fauna, weersomstandigheden, getijden en alles wat nodig is voor een authentieke en veilige ervaring.

Bekijk Cruce del Golfo dienstregelingen, prijzen en boek Cruce del Golfo ferry tickets met directferries.be. Op zoek naar een alternatieve route of veerbootmaatschappij? Geen zorgen, we zullen Cruce del Golfo ook vergelijken met alternatieve veerbootmaatschappijen.

Aan boord Cruce del Golfo