Tallink Silja

Tallink Silja verbindt u met de mooiste bestemmingen in de Baltische regio zoals Finland, Estland, Letland, Zweden en de Aland-eilanden.

Tallink Silja heeft een zeer moderne vloot. Uw vakantie begint zodra u aan boord stapt van een van de veerboten.

Tallink Silja biedt passagiers enorm veel keuze - van luxe cruises tot snelle en betaalbare overtochten en van onvergetelijke vakanties tot zakenreizen.

Tallink Silja staat bekend om haar geweldige winkelaanbod aan boord. Het is de enige rederij die terug te vinden is in de top 10 van beste taxfree verkooppunten ter wereld - een eer die meestal is weggelegd voor grote luchthavens.

Het moederbedrijf, Tallink, is gespecialiseerd in het aanbieden van hoogwaardige cruises en passagiersvervoersdiensten in de noordelijke Baltische Zee. Tallink heeft een vloot van in totaal 16 vaartuigen. Het bedrijf heeft recentelijk een grote investering ontvangen waarmee een programma kon worden opgestart waarbij ieder schip constant wordt verbeterd.

Directferries.be biedt een onpartijdige vergelijkingsmogelijkheid zodat u snel en eenvoudig tal van dienstregelingen en tarieven van diverse veerbootmaatschappijen kunt vergelijken. Vergelijk nu Tallink Silja dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.

Lees meer Lees minder

Alle Tallink Silja routes

Tallink Silja klantenrecensies.

 • "Prima bootreis "

  De hut was zeer ruim, ruimer dan we gewend waren.Er waren veel voorzieningen aan boord en de tocht langs de Scherenkust was prachtig.

  'Anonieme' reiste met Tallink Silja aan boord de Silja Serenade

  Lees meer Lees minder
 • "vlotte overtocht"

  Snelle check-in,veel plaats, genoeg variatie aan bars en food, mooie ervaring

  'Johan' reiste met Tallink Silja

  Lees meer Lees minder
 • "Nice ferry, but too much disco sounds"

  Very nice ferry with a lot of restaurants. But cabin above disco is not good. Way to much disco noise until 00.30 am....

  'Maarten' reiste met Tallink Silja aan boord de Baltic Queen

  Lees meer Lees minder
 • "Overtocht van Helsinki naar Tallinn"

  Zeer fijne overtocht (2 uur varen) met ferry die veel voorzieningen heeft. Alles is zeer netjes en tot in de puntjes geregeld. Alleen het op- en afrijden van het schip duurde erg lang.

  'Peter' reiste met Tallink Silja

  Lees meer Lees minder