Tallink Silja Line
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Tallink Silja Line

Tallink Silja Line

Tallink Silja verbindt u met de mooiste bestemmingen in de Baltische regio zoals Finland, Estland, Letland, Zweden en de Aland-eilanden.

Tallink Silja heeft een zeer moderne vloot. Uw vakantie begint zodra u aan boord stapt van een van de veerboten.

Tallink Silja biedt passagiers enorm veel keuze - van luxe cruises tot snelle en betaalbare overtochten en van onvergetelijke vakanties tot zakenreizen.

Tallink Silja staat bekend om haar geweldige winkelaanbod aan boord. Het is de enige rederij die terug te vinden is in de top 10 van beste taxfree verkooppunten ter wereld - een eer die meestal is weggelegd voor grote luchthavens.

Het moederbedrijf, Tallink, is gespecialiseerd in het aanbieden van hoogwaardige cruises en passagiersvervoersdiensten in de noordelijke Baltische Zee. Tallink heeft een vloot van in totaal 15 vaartuigen. Het bedrijf heeft recentelijk een grote investering ontvangen waarmee een programma kon worden opgestart waarbij ieder schip constant wordt verbeterd.

Directferries.be biedt een onpartijdige vergelijkingsmogelijkheid zodat u snel en eenvoudig tal van dienstregelingen en tarieven van diverse veerbootmaatschappijen kunt vergelijken. Vergelijk nu Tallink Silja Line dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.

Alle Tallink Silja Line routes

Tallink Silja Line routes and ports

Tallink Silja Line klantenrecensies.

 • "leuk uitje"

  Tallinn is altijd een leuk uitje en de veerboot praktisch. Met Tallink-Silja slechts twee uur en die ben je zo door met shopping, wat eten of even genieten op het buitendek. Het enige nadeel is dat op elk buitendek gerookt mag worden...

  Lees meer Lees minder
 • "Genieten van de zee"

  Een overtocht is zeker de moeite waard. Alle faciliteiten aan boord . Een wondermooi traject

  Lees meer Lees minder
 • " Verry nice"

  Verry verry verry good

  Lees meer Lees minder
 • "Fijne overtocht"

  Voor een zeer betaalbare prijs de overtocht gemaakt van Stockholm naar Turku. Prima gegeten aan boord en lekker geslapen.

  Lees meer Lees minder
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.