Travelmar

Travelmar bidet diensten op de prachtige kust van Amalfi in het zuidwesten van Italië sinds 1998, met reguliere veerdiensten van de stad Salerno naar het idyllische badplaatsen Amalfi en Positano.

Het bedrijf werd gestart om de lokale bevolking te voorzien van een meer ontspannen alternatief voor de lange, kronkelende kustwegen. Met een selectie van snelle en comfortabele schepen, zowel toeristen als bewoners kunnen nu met gemak volledig genieten van de prachtige kustlijn, de boetiekjes, cliffside huizen en blauweregen gedrapeerd wegen van Amalfi en Positano.

Elk van de vijf veerboten van de travelmar vloot kan tot achttien knopen oplopen, met de grootste, genaamd Uragano 90, in staat om bijna vierhonderd passagiers te vervoeren over de Tyrrheense Zee. Hoewel iets kleiner, de vier andere veerboten; Polaris, Maria Madre, Alcor en Antares, zijn strak ontworpen met ruime zonnedekken en een comfortabele zithoek.

Trots op hun professionele en kwalitatief hoogwaardige dienstverlening, travelmar is een betrouwbare en handige keuze als het om het verkennen van de beroemde kust van Amalfi gaat.

Directferries.be biedt een onpartijdige vergelijkingsmogelijkheid zodat u snel en eenvoudig tal van dienstregelingen en tarieven van diverse veerbootmaatschappijen kunt vergelijken. Vergelijk nu Travelmar dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.

Lees meer Lees minder

Travelmar routes en havens

Alle Travelmar routes

Alternatieve maatschappijen en routes