Travelmar
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Travelmar

De veerboten van Travelmar varen al sinds 1998 vanuit de stad Salerno naar de prachtige kustplaatsen Amalfi en Positano.

Het bedrijf werd opgericht om de lokale bevolking en toeristen een alternatief te bieden voor de lange en winderige kustwegen. Hierdoor is het nog makkelijker om de prachtige winkeltjes, kleurrijke huizen en geplaveide straten van Amalfi en Positano te ontdekken.

De vloot van Travelmar bestaat uit 5 veerboten die allemaal een maximale snelheid kunnen bereiken van 18 knopen. Het vlaggenschip, de Uragano 90, heeft voldoende capaciteit voor bijna 400 passagiers. De andere schepen heten Polaris, Maria Madre, Alcor en Antares. Deze vaartuigen zijn iets kleiner maar beschikken over ruime zonnedekken en comfortabele zitplaatsen.

Vanwege de professionele en kwalitatief hoogstaande service is Travelmar altijd een goede keuze.

Directferries.be biedt een onpartijdige vergelijkingsmogelijkheid zodat u snel en eenvoudig tal van dienstregelingen en tarieven van diverse veerbootmaatschappijen kunt vergelijken. Vergelijk nu Travelmar dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.

Alle Travelmar routes

Travelmar routes and ports

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.