COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Adria Ferries

Adria Ferries biedt een snelle veerdienst aan tussen Italië en Albanië.

Adria Ferries verzorgt tal van overtochten tussen de havens van Triëst, Bari en Ancona in Italië, en Durres in Albanië. Adria Ferries werd opgericht in 2004. Het bedrijf richt zich op de aloude zeeverbinding tussen Italië en Albanië. Sinds haar oprichting vervoerde Adria Ferries tot nu toe maar liefst 2,5 miljoen passagiers en 700.000 voertuigen. In 2014 bereikte Adria Ferries de positie van marktleider als het gaat om overtochten tussen de beide landen. Adria Ferries beschikt over een van de grootste vloten als we kijken naar de totale capaciteit.

AF Michela, eerder Conero Riviera genoemd, was het eerste vaartuig binnen de vloot van Adria Ferries. AF Claudia, een van de grootste veerboten in de Adriatische Zee, kan meer dan 1500 passagiers vervoeren en beschikt over 280 luxueuze cabines. AF Francesca maakt sinds 2009 deel uit van de vloot vanwege de destijds nieuwe route tussen Bari en Durres. De schepen AF Marina en AF Aurelia volgden respectievelijk in 2012 en 2014.

Bekijk Adria Ferries dienstregelingen, prijzen en boek Adria Ferries ferry tickets met directferries.be. Op zoek naar een alternatieve route of veerbootmaatschappij? Geen zorgen, we zullen Adria Ferries ook vergelijken met alternatieve veerbootmaatschappijen.

Aan boord Adria Ferries

Alle Adria Ferries routes