Ocean Ferry Belize

Ocean Ferry Belize is een goed befaamd Belizean veerboot bedrijf, gespecialiseerd in water taxi diensten tussen Belize City, San Pedro, Ambergris Caye en Caye Caulker.

Bestaande uit inwoners van de bestemmingen die worden aangedaan, heeft het Ocean Ferry Belize team jarenlange ervaring in de industrie en weet precies wat het betekent om in de Caribische Zee te varen. De gloednieuwe vloot bestaat uit 8 schepen, die allemaal variëren in verschillende maten en passagierscapaciteiten, die worden bemand door goed opgeleide bemanningsleden die elk jaar een uitzonderlijke klantenservice bieden.

Verblijf in de wateren van het barriere rif, beloont elke route die door Ocean Ferry Belize wordt geleverd, passagiers met een subliem uitzicht op het tropische zeeleven en koraal, met overwegend rustige zeeën, waardoor zowel een comfortabele als een gedenkwaardige reis wordt gewaarborgd. Momenteel bevat de dienstregeling 5 dagelijkse reizen van Belize City en San Pedro naar de prachtige offshore eilanden en Cayes.

Direct Ferries biedt Ocean Ferry Belize dienstregelingen en laagste prijzen op basis van uw zoekcriteria, zodat u Ocean Ferry Belize overtochten snel en eenvoudig kunt vergelijken met meerdere veerbootmaatschappij. Vergelijk nu Ocean Ferry Belize dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.

Lees meer Lees minder

Alle Ocean Ferry Belize routes