COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Polferries

Polferries is een Poolse veerbootmaatschappij die veerdiensten aanbiedt over de Baltische Zee tussen Polen en Scandinavië.

Polferries, tegenwoordig de grootste veerbootmaatschappij van Polen, werd in 1976 opgericht als staatsrederij met terminals in Swinoujscie en Gdansk. Het bedrijf verzorgt wekelijks meer dan 12 afvaarten naar Ystad in Zweden. Dit is een comfortabele en betaalbare manier van reizen naar de Deense hoofdstad Kopenhagen, slechts 92 kilometer ten westen van Ystad. Daarnaast biedt Polferries veerdiensten aan naar Nynashamn, slechts 60 kilometer ten zuiden van de Zweedse hoofdstad Stockholm.

De schepen van Polferries worden gebouwd in Zweden. Aan boord vindt u alle voorzieningen die u mag verwachten van een grote rederij. Uw overtocht over de Baltische Zee verloopt hierdoor gegarandeerd naar wens.

De M/V Baltivia maakt sinds 2007 deel uit van de vloot van Polferries en werd vijf jaar daarvoor grondig gerenoveerd. Aan boord van de M/F Wawel is voldoende ruimte voor 1000 passagiers die de beschikking hebben over nieuwe cabines, een bioscoop en een vergaderruimte. De M/F Mazovia werd in 2014 aangekocht en vervolgens helemaal opnieuw ingericht met moderne voorzieningen en uitstekende eetgelegenheden.

Bekijk Polferries dienstregelingen, prijzen en boek Polferries ferry tickets met directferries.be. Op zoek naar een alternatieve route of veerbootmaatschappij? Geen zorgen, we zullen Polferries ook vergelijken met alternatieve veerbootmaatschappijen.

Alle Polferries routes