San Lorenzo Ferries
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

San Lorenzo Ferries

San Lorenzo Ferries biedt veerdiensten van en naar de eilanden Piraeus en Aegina, die twee prachtige bestemmingen met elkaar verbinden.

Sinds ze met de operatie zijn begonnen, is hun hoofddoel altijd geweest om veilig en betrouwbaar vervoer te bieden aan de lokale bevolking en internationale toeristen die deze pittoreske plaatsen willen bezoeken. Op dit moment bestaat hun vloot uit één schip genaamd Nissos Aegina, dat de passagiers veilig vervoert tussen de door het bedrijf aangeboden bestemmingen.

Passagiers die met San Lorenzo Ferries reizen, kunnen vanaf het open dek genieten van een adembenemend uitzicht op de Middellandse Zee. Er zijn ook voldoende comfortabele zitplaatsen benedendeks, met vriendelijk personeel. Huisdieren zijn ook welkom aan boord en hun wagenpark accepteert ook voertuigen.

Direct Ferries helpt u bij het vinden van de beste prijzen voor veerboottickets van San Lorenzo Ferries. Ook zullen wij San Lorenzo Ferries vergelijken met andere veermaatschappijen.

Op directferries.be kunt u de dienstregelingen en tarieven van San Lorenzo Ferries bekijken en San Lorenzo Ferries veerboottickets boeken. Wij vergelijken de dienstregelingen en tarieven van San Lorenzo Ferries bovendien met andere veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u kunt profiteren van de laagste prijzen.

[--Operator--] routes en havens .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.