COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

TT Line

TT Line verbindt Duitsland en Polen met Zweden met behulp van een moderne, betrouwbare, kwalitatief hoogwaardige en milieuvriendelijke vloot.

Al meer dan 50 jaar lang biedt TT Line veerdiensten aan tussen verschillende bestemmingen aan de Oostzee. Op dit moment verzorgt TT Line tot 23 overtochten per dag. Op 6 moderne veerschepen vervoert TT Line jaarlijks ongeveer 900.000 passagiers, 180.000 auto's en 400.000 vrachtunits. Hiermee is TT Line marktleider als het gaat om directe verbindingen tussen Duitsland, Polen en Zweden.

De comfortabele en betrouwbare schepen worden bemand door ervaren personeel. Aan boord bevinden zich ruime cabines, kwalitatief hoogwaardige eetgelegenheden en winkels met een ruim assortiment. Hierdoor wordt de overtocht over de Oostzee een onvergetelijke ervaring.

De veerroutes van TT Line bieden veel flexibiliteit en passagiers kunnen zowel te voet als per auto reizen. Alle havens beschikken over uitstekende verbindingen met de nationale wegennetten. Hierdoor is TT Line een zeer comfortabele manier om te reizen tussen Scandinavië en het Europese vasteland.

Direct Ferries biedt TT Line dienstregelingen en laagste prijzen op basis van uw zoekcriteria, zodat u TT Line overtochten snel en eenvoudig kunt vergelijken met meerdere veerbootmaatschappij.

Vergelijk nu TT Line dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.

Alle TT Line routes

TT Line klantenrecensies.

 • "Slechte info"

  De boot naar Rostock vertok niet. Volgende boot vertrok 7 1/2 uur later maar geen garantie dat er plek en/of een hut was. Dit was een nachtboot. Slechte info van tt- line waar je en hoe je je moest melden. De boot zelf is prima (heenreis) maar info en service buiten slecht.

  Lees meer Lees minder
 • "Klopt!"

  Een reis waarbij alles klopte. Van het electronisch inchecken tot het van boord gaan, alles klopte. Daarbij was het personeel bijzonder vriendelijk. Kortom een aanrader!

  Lees meer Lees minder
 • "goed geregeld "

  Goed en snel geregeld.

  Lees meer Lees minder
 • "Goed. In alles een vlotte afwerking."

  Personeel gaf goede en aanwijzingen., en goede informatie.

  Lees meer Lees minder