TT Line

TT Line verbindt Duitsland en Polen met Zweden met behulp van een moderne, betrouwbare, kwalitatief hoogwaardige en milieuvriendelijke vloot.

De schepen worden bemand door ervaren personeel en bieden een maximum comfort en betrouwbaarheid. Ruime hutten, hoogwaardige maaltijden en on-board winkels met een brede selectie van producten maken de reis onvergetelijke.

TT Lines routes bieden u de flexibiliteit om te kiezen hoe je wilt reizen, met van uw voertuig of te voet. De havens hebben uitstekende verbindingen met de nationale netwerken snelweg. Rreizen met TT Line biedt u de perfecte uitvalsbasis tussen Scandinavië en het vasteland van Europa.

Direct Ferries biedt TT Line dienstregelingen en laagste prijzen op basis van uw zoekcriteria, zodat u TT Line overtochten snel en eenvoudig kunt vergelijken met meerdere veerbootmaatschappij. Vergelijk nu TT Line dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.

Lees meer Lees minder

Alle TT Line routes

TT Line klantenrecensies.

 • "Reis Rostock naar Trelleborg"

  Een hele goede aanrader wanneer je naar Zweden wilt reizen, vakbekwaamheid van het personeel, en relaxed!

  'Beatrijs' reiste met TT Line aan boord de Robin Hood/Skåne

  Lees meer Lees minder
 • "Leuke overtocht"

  Zeer leuke overtocht met de boot, mooie porties van voedsel en heel stipt aankomen en vertrek

  'Anonieme' reiste met TT Line aan boord de Huckleberry Finn

  Lees meer Lees minder
 • "Ferry Trelleborg - Travemunde"

  Het was de eerste maal dat we de ferry namen, en ik wist echt niet wat te verwachten. Het was leuk, en deed me zin krijgen eens een cruise mee te maken, want ik had zeker niet verwacht dat de overtocht zo comfortabel zou verlopen. Het is aangenaam eens het schip te verkennen, de cabines zijn zeer proper, en er zijn zelfs handdoeken aanwezig in de toiletruimte, iets dat ik zeker niet had verwacht. Het heeft een leuke boetiek en de catering is dik in orde. Het spijt me enorm dat ik voor de heenreis geen gebruik heb gemaakt van deze ferry, maar mijn volgende reis naar Noorwegen zal zeker via deze lijn gaan.

  'Etienne' reiste met TT Line aan boord de Peter Pan

  Lees meer Lees minder
 • "Prima"

  Wij zijn inderdaad met de TT line Robin Hood gereisd. Was prima, alleen er was een tussenstop in Rostock en dat was me niet bekend.

  'Anonieme' reiste met TT Line aan boord de Robin Hood

  Lees meer Lees minder