TT-Line
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

TT-Line

TT Line verbindt Duitsland en Polen met Zweden met behulp van een moderne, betrouwbare, kwalitatief hoogwaardige en milieuvriendelijke vloot.

Al meer dan 50 jaar lang biedt TT Line veerdiensten aan tussen verschillende bestemmingen aan de Oostzee. Op dit moment verzorgt TT Line tot 23 overtochten per dag. Op 6 moderne veerschepen vervoert TT Line jaarlijks ongeveer 900.000 passagiers, 180.000 auto's en 400.000 vrachtunits. Hiermee is TT Line marktleider als het gaat om directe verbindingen tussen Duitsland, Polen en Zweden.

De comfortabele en betrouwbare schepen worden bemand door ervaren personeel. Aan boord bevinden zich ruime cabines, kwalitatief hoogwaardige eetgelegenheden en winkels met een ruim assortiment. Hierdoor wordt de overtocht over de Oostzee een onvergetelijke ervaring.

De veerroutes van TT Line bieden veel flexibiliteit en passagiers kunnen zowel te voet als per auto reizen. Alle havens beschikken over uitstekende verbindingen met de nationale wegennetten. Hierdoor is TT Line een zeer comfortabele manier om te reizen tussen Scandinavië en het Europese vasteland.

Direct Ferries biedt TT-Line dienstregelingen en laagste prijzen op basis van uw zoekcriteria, zodat u TT-Line overtochten snel en eenvoudig kunt vergelijken met meerdere veerbootmaatschappij.

Vergelijk nu TT-Line dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.

TT-Line routes and ports

TT-Line klantenrecensies.

 • "Top bootverbinding"

  Het was top. Schoon goed eten en vriendelijk personeel. 

  Lees meer Lees minder
 • "Prima overtocht naar Rostock met TT LINE "

  Na de heenreis met het nieuwe schip de Nils Holgerson, waren we benieuwd hoe "oud" de Akka zou zijn. Het verheugde ons te zien dat het schip er prima uitzag, met schone vertrekken en een fijn restaurant. De kinder-animatie was geweldig om te zien, de kinderen werden opgehaald door 2 piraten en werden middels een verhaal en allerlei opdrachten vermaakt. De overtocht was prima, het inchecken ging snel met de self- pre-incheck. De Oostzee was rustig en we komen graag terug bij TT Lines.

  Lees meer Lees minder
 • "Aangenaam"

  Ik vond de bootreis comfortabel en schoon en goede catering. Ik heb een fijne reis gehad.

  Lees meer Lees minder
 • "Rustige overtocht met veel zon. "

  Het was een rustige overtocht qua weer en zee. We hebben genoten van het prachtige weer op het bovendek. Verder was het erg rustig.

  Lees meer Lees minder
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.