TT Line

TT Line verbindt Duitsland en Polen met Zweden met behulp van een moderne, betrouwbare, kwalitatief hoogwaardige en milieuvriendelijke vloot.

Al meer dan 50 jaar lang biedt TT Line veerdiensten aan tussen verschillende bestemmingen aan de Oostzee. Op dit moment verzorgt TT Line tot 23 overtochten per dag. Op 6 moderne veerschepen vervoert TT Line jaarlijks ongeveer 900.000 passagiers, 180.000 auto's en 400.000 vrachtunits. Hiermee is TT Line marktleider als het gaat om directe verbindingen tussen Duitsland, Polen en Zweden.

De comfortabele en betrouwbare schepen worden bemand door ervaren personeel. Aan boord bevinden zich ruime cabines, kwalitatief hoogwaardige eetgelegenheden en winkels met een ruim assortiment. Hierdoor wordt de overtocht over de Oostzee een onvergetelijke ervaring.

De veerroutes van TT Line bieden veel flexibiliteit en passagiers kunnen zowel te voet als per auto reizen. Alle havens beschikken over uitstekende verbindingen met de nationale wegennetten. Hierdoor is TT Line een zeer comfortabele manier om te reizen tussen Scandinavië en het Europese vasteland.

Direct Ferries biedt TT Line dienstregelingen en laagste prijzen op basis van uw zoekcriteria, zodat u TT Line overtochten snel en eenvoudig kunt vergelijken met meerdere veerbootmaatschappij. Vergelijk nu TT Line dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.

Lees meer Lees minder

Alle TT Line routes

TT Line klantenrecensies.

 • "Dagtrip"

  Het is ons prima bevallen aan boord van de Robin Hood. Vriendelijke bediening, schoon restaurant. De toiletten waren iets onfris maar dat ligt vaak aan het publiek. De voorziening voor honden, zandhoekje voor de behoefte is super!

  'Anonieme' reiste met TT Line aan boord de Robin Hood

  Lees meer Lees minder
 • "Ideaal"

  ideale mogelijkheid een grote afstand slapend af te leggen en de andere ochtend uitgerust de reis te vervolgen. Ideaal!

  'Jozef H M' reiste met TT Line

  Lees meer Lees minder
 • "Prima service"

  Met onze 89-jarige, gehandicapte (schoon)moeder hebben we de oversteek van Travemünde naar Trelleborg en terug gemaakt. We werden beide keren naar een praktische plek bij de lift gedirigeerd, en op de terugweg stond er zelfs een rolstoel voor ons klaar! Wat een prima service. Ook de gehandicapten-hut was voor onze moeder een uitkomst, goed ruim en met een bereikbare badkamer / toilet. We vonden het eten ook veel beter dan een paar jaar geleden. (Alleen het inchecken verliep niet vlekkeloos, de machine pikte onze gegevens niet goed op.)

  'Betsy' reiste met TT Line

  Lees meer Lees minder
 • "Rostock Trelleborg"

  Prima prijs-kwaliteit verhouding, alleen het eten was niet denderend. Kan ook te maken hebben omdat het buiten het seizoen was....weinig keuze

  'Bernadette' reiste met TT Line aan boord de Nils Holgersson

  Lees meer Lees minder