TT Line

TT Line verbindt Duitsland en Polen met Zweden met behulp van een moderne, betrouwbare, kwalitatief hoogwaardige en milieuvriendelijke vloot.

Al meer dan 50 jaar lang biedt TT Line veerdiensten aan tussen verschillende bestemmingen aan de Oostzee. Op dit moment verzorgt TT Line tot 23 overtochten per dag. Op 6 moderne veerschepen vervoert TT Line jaarlijks ongeveer 900.000 passagiers, 180.000 auto's en 400.000 vrachtunits. Hiermee is TT Line marktleider als het gaat om directe verbindingen tussen Duitsland, Polen en Zweden.

De comfortabele en betrouwbare schepen worden bemand door ervaren personeel. Aan boord bevinden zich ruime cabines, kwalitatief hoogwaardige eetgelegenheden en winkels met een ruim assortiment. Hierdoor wordt de overtocht over de Oostzee een onvergetelijke ervaring.

De veerroutes van TT Line bieden veel flexibiliteit en passagiers kunnen zowel te voet als per auto reizen. Alle havens beschikken over uitstekende verbindingen met de nationale wegennetten. Hierdoor is TT Line een zeer comfortabele manier om te reizen tussen Scandinavië en het Europese vasteland.

Direct Ferries biedt TT Line dienstregelingen en laagste prijzen op basis van uw zoekcriteria, zodat u TT Line overtochten snel en eenvoudig kunt vergelijken met meerdere veerbootmaatschappij. Vergelijk nu TT Line dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.

Lees meer Lees minder

Alle TT Line routes

TT Line klantenrecensies.

 • "Mooie belevenis "

  Onze reis van Zweden naar Duitsland was een belevenis om op terug te kijken met veel plezier. De Nils Holgerson is een heel mooi schip, giga groot en voorzien van alles wat je wilt. Medewerkers zijn aardig en behulpzaam. Schip is schoon en netjes. 

  'Oege' reiste met TT Line

  Lees meer Lees minder
 • "Huisdieren"

  Mijn enige opmerking is over de duidelijkheid wat met de hond te doen. Bij de boeking zag ik 2 dingen voorbijkomen: 1) De hond zou een muilkorf om moeten, dus ik eentje gekocht en de hond al enige weken vantevoren daar aan laten wennen, niet prettig.. 2) Ik zou nadien te horen krijgen waar de hond moet verblijven tijdens de reis, in mijn camper of in een verblijfsruimte op het schip. Wat bleek : De muilkorf is niet nodig en de hond kon gewoon mee op het dek, fijn, maar als dit vantevoren bekend is nóg fijner. Mijn mail hierover vóór aanvang van de oversteek met vragen daarover werd niet beantwoord.

  'Huub Peeters' reiste met TT Line

  Lees meer Lees minder
 • "aangename overtocht"

  deze transfer is een ideale manier om naar Scandinavie te reizen : je komt uitgeslapen in Zweden aan

  'hugo' reiste met TT Line

  Lees meer Lees minder
 • "Goede overtocht "

  Wij zaten op de nieuwe Peter Pan (sinds april is deze boot in gebruik) Wij hebben al vaak gebruik gemaakt van TT-line maar dit was de eerste keer dat het personeel zo behulpzaam was, in de haven al vriendelijk geholpen door een medewerker, dit vond ik heel klantvriendelijk en het veel persoonlijker maken dan altijd maar de schermpjes☺️ De boot was dus nieuw, alles ziet er nog tip top uit. Leuke hoek voor de kinderen om te spelen, het uitlijk-dek is ook fantastisch, heerlijke plekken om te zitten, muziek, drankje etc, goed geregeld. Vervolgens in de hut, het is daar wel wat krap als je de bedden omlaag klapt (4-persoons hut) maar de bedden waren comfortabel genoeg en het sanitair was schoon. Al met al een heerlijke reis!!

  'Sj' reiste met TT Line

  Lees meer Lees minder