COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

TT Line

TT Line verbindt Duitsland en Polen met Zweden met behulp van een moderne, betrouwbare, kwalitatief hoogwaardige en milieuvriendelijke vloot.

Al meer dan 50 jaar lang biedt TT Line veerdiensten aan tussen verschillende bestemmingen aan de Oostzee. Op dit moment verzorgt TT Line tot 23 overtochten per dag. Op 6 moderne veerschepen vervoert TT Line jaarlijks ongeveer 900.000 passagiers, 180.000 auto's en 400.000 vrachtunits. Hiermee is TT Line marktleider als het gaat om directe verbindingen tussen Duitsland, Polen en Zweden.

De comfortabele en betrouwbare schepen worden bemand door ervaren personeel. Aan boord bevinden zich ruime cabines, kwalitatief hoogwaardige eetgelegenheden en winkels met een ruim assortiment. Hierdoor wordt de overtocht over de Oostzee een onvergetelijke ervaring.

De veerroutes van TT Line bieden veel flexibiliteit en passagiers kunnen zowel te voet als per auto reizen. Alle havens beschikken over uitstekende verbindingen met de nationale wegennetten. Hierdoor is TT Line een zeer comfortabele manier om te reizen tussen Scandinavië en het Europese vasteland.

Direct Ferries biedt TT Line dienstregelingen en laagste prijzen op basis van uw zoekcriteria, zodat u TT Line overtochten snel en eenvoudig kunt vergelijken met meerdere veerbootmaatschappij.

Vergelijk nu TT Line dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.

Alle TT Line routes

TT Line klantenrecensies.

 • "Prima"

  Alles loopt soepel en goed om op de ferry te komen. Anders dan wij uit de bevestiging mail begrepen ( in het havenkantoor inchecken) moesten we gewoon bij de inrij poort het boekingsnummer intoetsen waarna de slagboom open gaat. Eten kopen op de ferry is echt niet duur. Lunchbufet € 16,50 en ruim de tijd om steeds weer wat te halen. Het lijkt wel een avond maaltijd alles is er van brood tot pizza patat pasta ,vis ,vlees en ijs. Ook een mok koffie kost maar €2,65 en een halve liter bier €4,- Duitse prijzen dus. Wij hebben genoten van deze overtocht. Met boeken is stoel reserveren niet nodig .

  Lees meer Lees minder
 • "Overtocht op maat"

  Rustige overtocht, goede faciliteiten en heerlijk eten!

  Lees meer Lees minder
 • "Goed verzorgd"

  Alles verliep maar wens, ruime zit mogelijkheden binnen en buiten, prettige boot

  Lees meer Lees minder
 • "Dagtrip"

  Het is ons prima bevallen aan boord van de Robin Hood. Vriendelijke bediening, schoon restaurant. De toiletten waren iets onfris maar dat ligt vaak aan het publiek. De voorziening voor honden, zandhoekje voor de behoefte is super!

  Lees meer Lees minder