Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Hoe kom je in Tanger Med Veerboot Haven

  • Tanger Med Accommodatie

    Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Tanger Med vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Tanger Med Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!

Tanger Med Veerdiensten

Tanger Med Gids

Tanger Med Veerboot haven

De Marokkaanse haven Tangier Med ligt ongeveer 40 kilometer ten oosten van de stad Tangier en is één van de grootste veerhavens van Afrika. Vanaf Tangier Med zijn er routes naar het zuiden en oosten van Spanje, het zuiden van Frankrijk en de noordkust van Italië. Toen het in 2007 geopend werd zijn vrijwel alle veerdiensten van de haven in Tangier naar de nieuwe faciliteit verhuist. De nieuwe haven ligt geografisch dichter bij de havens waar het verbindingen mee heeft. Tevens is het aangesloten op het nationale snelwegennetwerk. Het is een relatief nieuwe en daarom moderne haven en is dan ook goed uitgerust om zowel toeristisch als vrachtverkeer te verwerken.

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.