Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Hoe kom je in Piombino Veerboot Haven

  • Piombino Accommodatie

    Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Piombino vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Piombino Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!

Piombino Veerdiensten

Piombino Gids

Piombino Gids

Piombino is een kleine haven en dorp in Toscane, Italië. Piombino is een zee - stad met klassieke en middeleeuwse oorsprong afkomstig uit Populonia, een belangrijk Etruskisch centrum voor de metallurgie en van de Maritieme Republiek van Pisa. Tussen het einde van de 12e eeuw en de eerste helft van de 13e eeuw, Piombino werd de tweede belangrijkste haven van de Maritieme Republiek. Na de val van Napoleon verwijderde het onafhankelijke land en in 1815, de stad werd opgenomen in de Granduchy van Toscane, toch een algemene Impulsus wordt waargenomen in de economische en democratische bouw. Aan het eind van de 19e eeuw werden sommige fabrieken gebouwd in Piombino: “de Società Anonia degli Alti Forni” en “Fonderia di Piombino” en “Magona D'Italia”; en sindsdien, een sterk ijzer activiteit markeerde de lokale ontwikkeling door het veranderen van de kleine zee - stad tot een industrieel centrum.

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.