COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Porto Torres - Genua is een van onze drukste routes. Afvaarten verkopen in drukke periodes regelmatig uit.
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Waarom boeken bij
Direct Ferries?

Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.

Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor

We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.

We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Sardinië naar Italië.

Aan boord van de schepen

Porto Torres - Genua Veerbootmaatschappij

  • 4 Sailings Weekly 12 hr 15 min
  • Get price
  • 5 Sailings Weekly 10 hr
  • Get price

Porto Torres Genua Veerboot klantenrecensies

 • "Perfect experience!"

  Clean, well organised, friendly staff!

  'Nuraghes' travelled on Nuraghes

  Lees meer Lees minder
 • "Great passage"

  A few days before our trip we've booked our passage. Like last year, making a booking with Direct Ferries is a piece of cake. Easy, user friendly, easy payment. The passage itself was very comfortable. Great outside cabin with our own sanitary facilities .Very service minded crew on the ship. Very friendly. Very clean ship. I can really recommand it.

  'Nuraghes' travelled on Nuraghes

  Lees meer Lees minder
 • "Prima reis maar alle banken door slapers bezet! "

  Heel vervelend dat medepassagiers hun plek met tassen en slaapzakken bezet houden voor de anderen terwijl zij er zelf niet zijn. Maak hier een verbod op! Het is asociaal,! De bemanning en medewerkers zijn vriendelijk en prima.

  '' travelled on

  Lees meer Lees minder
 • "Overtocht Porto Torres - Genova"

  Ontzettend goed georganiseerd voor het aan boord rijden en ook eraf. Alles ging heel snel en vlot. Mooie voor. Leuk voor kinderen. Zwembad aan boord, ook als je de nacht overtocht doet. Verder was alles heel mooi

  'Rhapsody' travelled on Rhapsody

  Lees meer Lees minder

Porto Torres naar Genua Veerboot

De Porto Torres Genua veerdienst verbindt Sardinië met Italië en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Grandi Navi Veloci veerdienst gaat tot 4 keer per week met een vaartijd van ongeveer 12 uur 15 minuten Terwijl de veerdienst van Tirrenia vertrekt tot 5 keer per week en duurt 10 uur.

Dus dat is een totaal van 9 overtochten per week op de Porto Torres Genua route tussen Sardinië en Italië. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Porto Torres Gids

De Italiaanse stad Porto Torres ligt aan de noordwestkust van het eiland Sardinië. De stad is gelegen aan de baai van de Golf van Asinara. In Porto Torres bevinden zich verschillende historische bezienswaardigheden, waaronder de Basilica di San Gavino uit de elfde eeuw, de oudste Romaanse kerk van Sardinië. Daarnaast komen veel bezoekers af op de catacomben van Tanca Borgona, een ondergronds gangenstelsel dat werd gebouwd voor religieuze doeleinden.

De haven van Porto Torres is de tweede belangrijkste passagiershaven van Sardinië, na de haven van Olbia. Vanuit de haven van Porto Torres varen passagiers in 11 uur en 30 minuten naar Genua. Daarnaast zijn er veerdiensten naar Civitavecchia (7 uur en 15 minuten), Barcelona (11 uur en 15 minuten), Ajaccio (3 uur en 30 minuten), Propriano (4 uur) en Marseille (17 uur).


Genua Gids

De Italiaanse havenstad Genua ligt in de regio Ligurië, aan de Middellandse Zee. Het centrum van Genua is eigenlijk een doolhof van smalle steegjes die uitkomen op kleine pleinen. De rijke cultuur en geschiedenis van de stad is overal voelbaar. Genua kent vele architectonische hoogstandjes in verschillende stijlen. In Genua vindt u middeleeuwse muren, veertiende-eeuwse huizen en gotische balustrades. Het is echt een stad waarin de geschiedenis letterlijk de basis vormt voor het moderne leven.

De oude haven van Genua werd in 1992 opnieuw ontworpen door Renzo Piano. Het is een populaire uitvalsbasis voor toeristen. Nabij de pier ligt de vuurtoren van de stad, met prachtig uitzicht over de Golf van Genua.

De veerterminal, gelegen in Calata Chiappella, beschikt over moderne voorzieningen en is goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers.