COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Mandarin Cruises

Mandarin Cruises is een van de grootste veerbootmaatschappijen van Vietnam. Het bedrijf biedt internationale veerroutes aan tussen Phnom Penh in Zuid-Cambodja en Chau Doc in Vietnam, over de rivier Mekong.

Mandarin Cruises, opgericht in 1999 onder de naam Tu Trang Travel, is een zeer populaire keuze voor passagiers die de grens tussen Vietnam en Cambodja willen oversteken. De rivier Mekong is maar liefst 4350 kilometer lang en daarmee de twaalfde rivier ter wereld en zevende rivier van Azië.

De bemanning aan boord van de veerboten van Mandarin Cruises is deskundig en klantvriendelijk. Mandarin Cruises beschikt over de snelste veerboten ter wereld. De kleine veerboot heeft voldoende capaciteit voor 11 passagiers en de grootste veerboot biedt plaats aan 45 passagiers met aan boord een toilet, bagageruimte en comfortabele stoelen. De vloot bestaat ook uit twee speedboten met buitendekken waarop u van het uitzicht kunt genieten.

Directferries.be biedt een onpartijdige vergelijkingsmogelijkheid zodat u snel en eenvoudig tal van dienstregelingen en tarieven van diverse veerbootmaatschappijen kunt vergelijken. Vergelijk nu Mandarin Cruises dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.

Alle Mandarin Cruises routes