Montenegro Lines
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Montenegro Lines

Montenegro Lines biedt het hele jaar door veerdiensten aan tussen Montenegro en Italië.

Montenegro Lines steekt regelmatig de Adriatische Zee over tussen de havenstad Bari, in de 'hak' van Italië, en de kustplaats Bar in het zuiden van Montenegro.

De vloot van Montenegro Lines bestaat uit Sveti Stefan I en Sveti Stefan II. Deze veerboten beschikken over een ruime keuze aan cabines met modern meubilair en een- of tweepersoonsbedden. Hierdoor verloopt de reis, die gemiddeld 9 uur duurt, zo comfortabel mogelijk. In het restaurant kunt u genieten van klassieke Italiaanse gerichten. Aan de verschillende bars kunt u drankjes bestellen terwijl u geniet van het uitzicht over de Adriatische Zee.

Op de heenweg ziet u de groene bergen van Bar opdoemen aan de horizon en heeft u uitzicht over prachtige stranden en kustplaatsen. Bar heeft een indrukwekkend kasteel, idyllisch oud centrum en grote boulevards. Het is dan ook niet voor niets dat deze stad de bijnaam 'het Bolgona van het zuiden' heeft gekregen.

Op directferries.be kunt u de dienstregelingen en tarieven van Montenegro Lines bekijken en Montenegro Lines veerboottickets boeken. Wij vergelijken de dienstregelingen en tarieven van Montenegro Lines bovendien met andere veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u kunt profiteren van de laagste prijzen.

Montenegro Lines klantenrecensies.

  • "redelijke route"

    De laatst overgebleven ferry van Montenegro Lines vloot heeft ons een aangename ervaring in een ouderwetse cabine (douches hebben behoefte aan een revisie). Het personeel op de Sveti Stefan II schip waren behulpzaam en vriendelijk.

    Lees meer Lees minder
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.