COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Trasmed GLE

Trasmed, voorheen bekend als Trasmediterranea, exploiteert een uitgebreid netwerk van veerbootroutes die het Spaanse schiereiland verbinden vanuit steden als Valencia en Barcelona, ​​met de Balearen. Populaire bestemmingen zijn onder andere Ibiza en Mallorca.

Trasmed (Trasmediterranea) werd opgericht in 1917 en werd in 2002 overgenomen door Acciona. Het bedrijf is sindsdien overgenomen door Grimaldi Logistica Espana (GLE) in 2021, terwijl de Grimaldi Group zijn leiderschap in de Middellandse Zee blijft versterken. De veerboten zijn uitgerust om het hoogste comfort te bieden, zodat hun passagiers de reis een aantrekkelijk onderdeel van hun vakantie vinden. Trasmed GLE is een huisdiervriendelijke rederij met huisdiercabines en toegankelijke ruimtes voor huisdieren, zodat je met jouw harige beste vriend naar het Balearische paradijs kunt reizen.

Directferries.be biedt een onpartijdige vergelijkingsmogelijkheid zodat u snel en eenvoudig tal van dienstregelingen en tarieven van diverse veerbootmaatschappijen kunt vergelijken. Vergelijk nu Trasmed GLE dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.

Alle Trasmed GLE routes

Trasmed GLE klantenrecensies.

 • "Reis met Trasmed"

  Zaterdag 20/8

  Lees meer Lees minder
 • "Door weer en wind"

  Goed

  Lees meer Lees minder
 • "HOE HET OOK KAN."

  Wat me het meest opviel bij GLE is, dat normaal als je een ferry naar Ibiza neemt, het personeel stug en onaardig is. Bij GLE is dit nagenoeg 180 graden omgekeerd. Dit maakt het reizen ook een stuk aangenamer. Daarnaast is het een schoon schip met ruime slaapaccomedaties. Daarboven op, is de prijs ook nog veel beter dan bij de andere 2 concurrenten. Al met al, een goede aanrader om als je met de ferry naar Ibiza wilt maar ik denkt ook naar Palma, zeker het overwegen waard is om mee de oversteek te doen.

  Lees meer Lees minder
 • "Overtocht Valencia naar Ibiza"

  Alle lof voor bootpersoneel. Hulp en voorrang bij inschepen en ontschepen door rolstoel v onze dochter. Alleen jammer dat in de rustruimtes het grote scherm aanbleef. Prima overtocht

  Lees meer Lees minder