Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Hoe kom je in Heraklion Veerboot Haven

  • Heraklion Accommodatie

    Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Heraklion vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Heraklion Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!

Heraklion Veerdiensten

Heraklion Gids

Heraklion Veerboot haven

De veerhaven van Heraklion bevindt zich naast de stad, in het midden van de noordkust van Kreta, gelegen in de Egeïsche Zee aan de voet van de Griekse eilanden. De veerhaven ligt ongeveer 500 meter ten oosten van fort Koules en alle veerdiensten vertrekken vanaf pier 1 en 2 in het westelijke gedeelte van de haven. Naast dat Heraklion een gateway naar Kreta voor toeristen is, heeft de haven ook jarenlang dienst gedaan voor vrachttransport voor de bewoners van het eiland. De haven van Heraklion biedt dagelijkse overtochten op luxe, moderne en snelle ferry's naar het Griekse vasteland. Tevens zijn er het hele jaar door verbindingen naar de Dodekanesos en seizoensgebonden routes naar de Cycladen. Jaarlijks passeren meer dan 2 miljoen passagiers en miljoenen tonnen vracht de haven van Heraklion. Herkalion zelf is de op vier na grootste stad van Griekenland.

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.