COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

CTM Deher

CTM Deher biedt veerdiensten aan in de Franse Antillen en verbindt de eilanden Guadeloupe Basse Terre en Terre-de-Haut, gelegen in het zuidelijke deel van de Caraïbische Zee

CTM (Compagnie de Transport Maritime Deher) is een familiebedrijf opgericht in de jaren zeventig door Adolphe Deher met als doel de bereikbaarheid van Les Saintes te verbeteren, voor zowel de lokale bevolking als de toeristen.

Voor de ongeveer 11,2 kilometer lange overtocht tussen de havens van Trois Rivieres en Les Saintes maakt CTM Deher gebruik van twee snelle veerboten. De overtocht duurt ongeveer vijftien minuten. De veerboten vertrekken twee keer per dag, in iedere richting.

De schepen zijn speciaal toegerust om de eilanden met elkaar te verbinden. De Antoinette is ongeveer 33 meter lang en heeft voldoende capaciteit voor 200 passagiers. De lounge biedt plaats aan 70 passagiers en het zonnedek heeft ruimte voor 130 passagiers. De veerboot beschikt over airco en een bar.

De grootste veerboot, Miss Guadeloupe, is ongeveer 35 meter lang en biedt plaats aan maximaal 300 passagiers. De lounge met airco heeft plaats voor 201 passagiers en het zonnedek heeft ruimte voor nog eens 99 passagiers. Aan boord bevindt zich een bar waar u onderweg drankjes en snacks kunt bestellen.

Directferries.be biedt een onpartijdige vergelijkingsmogelijkheid zodat u snel en eenvoudig tal van dienstregelingen en tarieven van diverse veerbootmaatschappijen kunt vergelijken. Vergelijk nu CTM Deher dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.

Alle CTM Deher routes