COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Helgoline

Helgoline is een Duitse maatschappij die veerdiensten aanbiedt vanuit Hamburg en Cuxhaven naar de eilanden van de Heligoland archipel in de zuidoosthoek van de Noordzee.

De maatschappij beschikt over een nieuwe, hypermoderne veerboot die toonaangevend is als het gaat om het vervoer naar de Duitse kusteilanden. Het vaartuig beschikt over twee dekken, voldoende capaciteit voor 692 passagiers, een zonnedek ter grote van 288 vierkante meter en grote VIP-balkons. Vanaf het bovendek kunt u genieten van een prachtig uitzicht over de Elbe en haar kleine eilanden.

De veerboot kan een snelheid bereiken van 35 knopen. Aan boord vindt u bij iedere stoel USB-poorten en kunt u eten en drinken bestellen. Het deskundige personeel staat voor u klaar bij eventuele vragen of problemen. Zo verloopt uw reis over de Noordzee soepel en probleemloos.

Bekijk Helgoline dienstregelingen, prijzen en boek Helgoline ferry tickets met directferries.be. Op zoek naar een alternatieve route of veerbootmaatschappij? Geen zorgen, we zullen Helgoline ook vergelijken met alternatieve veerbootmaatschappijen.