COVID-19 Update Wegens een uitzonderlijk hoog aantal vragen met betrekking tot Covid-19, en om ervoor te zorgen dat we die klanten helpen die de komende 72 uur vertrekken per ferry, zullen we de telefoonlijnen van onze klantenservice sluiten en alle vragen elektronisch afhandelen. Gebruik ons online contactformulier voor vragen aan onze klantenservice. Houd er rekening mee dat we alle vragen zullen behandelen op basis van de prioriteit van de vertrekdatum. Als de vertrekdatum niet op hele korte termijn is zullen we je vragen zo snel mogelijk beantwoorden, maar het kan helaas iets langer duren dan dat je normaal van ons gewend bent. Vanwege het uitzonderlijke karakter van Covid-19 bieden veerbootmaatschappijen klanten de mogelijkheid om de vertrekdatum te wijzigen of vouchers te ontvangen voor een toekomstige boeking. We waarderen je begrip hiervoor en steun in deze uitzonderlijke omstandigheden.

Helgoline

Helgoline is een Duitse maatschappij die veerdiensten aanbiedt vanuit Hamburg en Cuxhaven naar de eilanden van de Heligoland archipel in de zuidoosthoek van de Noordzee.

De maatschappij beschikt over een nieuwe, hypermoderne veerboot die toonaangevend is als het gaat om het vervoer naar de Duitse kusteilanden. Het vaartuig beschikt over twee dekken, voldoende capaciteit voor 692 passagiers, een zonnedek ter grote van 288 vierkante meter en grote VIP-balkons. Vanaf het bovendek kunt u genieten van een prachtig uitzicht over de Elbe en haar kleine eilanden.

De veerboot kan een snelheid bereiken van 35 knopen. Aan boord vindt u bij iedere stoel USB-poorten en kunt u eten en drinken bestellen. Het deskundige personeel staat voor u klaar bij eventuele vragen of problemen. Zo verloopt uw reis over de Noordzee soepel en probleemloos.

Bekijk Helgoline dienstregelingen, prijzen en boek Helgoline ferry tickets met directferries.be. Op zoek naar een alternatieve route of veerbootmaatschappij? Geen zorgen, we zullen Helgoline ook vergelijken met alternatieve veerbootmaatschappijen.