Scoot Fast Cruises
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Scoot Fast Cruises

Scoot Fast Cruises is de grootste veerbootmaatschappij van Indonesië. Het bedrijf is gespecialiseerd in het aanbieden van dagelijkse overtochten tussen de eilanden Bali, Lombok, Gili Trawangan en Gili Air.

Scoot Fast Cruises werd in 2004 opgericht en is sindsdien uitgegroeid tot de meest bekroonde veerbootmaatschappij van Indonesië. Zo heeft Scoot Fast Cruises al voor het vijfde achtereenvolgende jaar de award voor 'Leading Operator' gewonnen. Deze prijs heeft het bedrijf te danken aan haar ruime ervaring, handige dienstregeling en uitstekende klantenservice.

Scoot Fast Cruises maakt gebruik van snelle en luxueuze catamarans die zijn voorzien van de modernste veiligheidsuitrustingen.

U kunt bij Scoot Fast Cruises ook terecht voor het boeken van snorkelexcursies, accommodaties en eilandtochten. Scoot Fast Cruises beschikt over een boot met glazen bodem zodat u de prachtige zeedieren en koraalriffen van dichtbij kunt bewonderen.

Op directferries.be kunt u de dienstregelingen en tarieven van Scoot Fast Cruises bekijken en Scoot Fast Cruises veerboottickets boeken. Wij vergelijken de dienstregelingen en tarieven van Scoot Fast Cruises bovendien met andere veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u kunt profiteren van de laagste prijzen.

Alle Scoot Fast Cruises routes

[--Operator--] routes en havens .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Scoot Fast Cruises klantenrecensies.

  • "Ruwe zee"

    Scoot heeft niet de grooste boten. Bij mooi weer ga je harder. Vandaag was een ruwe zee voorspeld. Na aanmelden bleek dat wij niet op de lijst stonden maar dat kwam snel goef. Half uurtje vertraging inmiddels voor alle rederijen ivm de ruwe zee. Plots stond scootdame weer bij ons met verzoek of wij niet op boot med wilde van concurrent? De kaptein wilde minder ballast ivm weer. Dat wad de boot waar je buiten op dek mag zitten, binnen wel airco, dus meteen Jaaa. Nadeel, we moesten om via Padanbai ipv rechtstreeks naar Sanur. Maar lievet 2,5 uur over zee en 1,5 over land dan 4 uur over zee( ivm weer langere reistijd). Dank je Scoot! Scoot boot heeft geen airco en is binnen zitten, benauwder. Iedereen blij! 👍

    Lees meer Lees minder
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.