Kos
Bodrum
Veerboten naar Turkije
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Kos naar Bodrum Veerboot

De Kos Bodrum veerdienst verbindt Dodekanesos met Turkije en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Sky Marine veerdienst gaat tot 14 keer per week met een vaartijd van ongeveer 30 minuten Terwijl de veerdienst van Dentur Avrasya vertrekt tot 7 keer per week en duurt 30 minuten.

Dus dat is een totaal van 21 overtochten per week op de Kos Bodrum route tussen Dodekanesos en Turkije. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Dodekanesos naar Turkije.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Kos naar Bodrum?

De reistijd per veerboot van Kos naar Bodrum is ongeveer 30m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Kos naar Bodrum?

De prijs van de ferry overtocht van Kos naar Bodrum kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Kos naar Bodrum is 70 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Kos naar Bodrum?

Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Kos naar Bodrum. Dit zijn
  • Sky Marine
  • Dentur Avrasya

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Kos naar Bodrum?

Boek overtochten van Kos naar Bodrum via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Kos naar Bodrum?

Ja, je kunt als voetpassagier van Kos naar Bodrum reizen met
  • Sky Marine
  • Dentur Avrasya

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Kos naar Bodrum?

Nee, alleen voetpassagiers kunnen op de veerboot meereizen.

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Kos naar Bodrum?

Nee, huisdieren zijn niet toegestaan aan boord van de veerboten.

Wat is de afstand tussen Kos en Bodrum?

De afstand van Kos naar Bodrum is ongeveer 10 zeemijlen.

Kos Gids

Kos is een Grieks eiland en maakt deel uit van de Dodekanesos eilandengroep. Kos ligt 4 km van de kust van Bodrum, Turkije en is ongeveer 40 km lang en 8 km breed. In aanvulling op de belangrijkste stad en haven, Kos heeft de belangrijkste dorpen van Kos Kardamena, Kefalos, Tingaki, Antimachia, Mastihari, Marmari en Pyli. Kleinere zijn Zia, Zipari, Platani, Lagoudi en Asfendiou. Kos is een zeer populaire vakantiebestemming en Kos-stad heeft een bruisend centrum, vol met restaurants, winkels, bars en clubs. Bezoekers zullen vrijwel alles vinden, van bont tot keramiek, lederwaren tot sieraden en van schoenen en kleding tot boeken, souvenirs en strandartikelen. De meest toeristische dorpjes aan zee bieden ook diverse kleine winkels, die vooral handgemaakte producten verkoop, zoals weven, keramiek en borduursels, evenals de traditionele lokale producten, zoals tijm honing, snoep, kruiden, specerijen en wijn.

Er zijn dagelijkse veerdiensten tussen Kos en Piraeus, samen met diensten tussen Kos en de rest van de Dodekanesos, de eilanden van de noord oostelijke Egeïsche Zee en Turkije. De reis met de conventionele ferry kan tot 13 uur duren, afhankelijk van de tussenliggende tussenstops, en de reis met een hoge snelheid boot duurt tussen de 5 en 8 uur.


Bodrum Gids

De Turkse stad Bodrum ligt in Mugla Provincie aan de zuidkust van het Bodrum schiereiland op het punt dat het binnenbrengen in de Golf van Gokova controleert. Bekend als Halicarnassus in de oudheid, Bodrum heeft vele oude relikwieën en sites achtergelaten door de Romeinen, Byzantijnen en Ottomanen. H et jaar 353 voor Christus was het belangrijkste tijdperk in de geschiedenis van de stad toen was het de hoofdstad van de regio Caria. Een belangrijke attractie in de stad is het Graf van Koning Mausolus, een van de zeven wonderen van de wereld gebouwd binnen een tijdspanne van 100 jaar, en is een populaire openluchtmuseum. De stad biedt bezoekers een breed scala aan natuurlijke landschappen, zoals een prachtige kust en de prachtige baaien waar ze hun toevlucht kunnen nemen en genieten van de schoonheid van de natuur. Als je Bodrum te bezoeken in oktober of november, niet te missen Bargilya die niet ver van Bodrum. In Bargilya ziet u alle inwoners oogsten van olijven. Het is een andere wereld met zijn lagune en schattig visrestaurants.

Vanuit de haven van de stad, veerboten vertrekken naar andere bestemmingen in Turkije, naar het Griekse vasteland en naar de Griekse eilanden.


Kos naar Bodrum Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 20/05/2024 en 26/05/2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Dentur Avrasya 17:30 18:00 30 minuten Alledaags
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.