Cotai Water Jet
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Cotai Water Jet

Cotai Water Jet biedt een hoogwaardige high-speed passagiersveerdienst aan tussen Hong Kong en Macau.

Cotai Water Jet verzorgt directe overtochten tussen de havens in Macau, Taipa, Hong Kong, Kowloon en Skypier op Hong Kong International Airport, voor zowel de lokale bevolking als de vele toeristen die Macau en Hong Kong bezoeken.

Cotai Water Jet verzorgt dagelijks meer dan 80 overtochten met een vloot van 14 catamarans waarop plaats is voor ongeveer 400 passagiers. Deze schepen kunnen snelheden bereiken tot 42 knopen.

Ieder schip beschikt over een ruime keuze aan cabines die passen bij verschillende budgetten en wensen. In een Standard Cotai Class Cabin kunt u ontspannen en op een comfortabele manier genieten van uw reis. Aan boord kunt u snacks en dranken kopen.

De Cotai First Cabin bevindt zich op de bovenverdieping van het vaartuig. Hier kunt u genieten van prachtig uitzicht in een lounge-achtige sfeer. Deze optie is geschikt voor zowel zakenreizigers als toeristen. Gratis snacks, drank en voorrang bij het uitstappen zijn inbegrepen bij uw ticket.

De Cotai VIP Cabin is de ideale keuze voor passagiers die gaan voor meer privacy, luxe en een ongeëvenaarde service. In de Cotai VIP Cabin is plaats voor maximaal 8 passagiers. Eten en drinken is inbegrepen.

Via directferries.be kunt u de dienstregelingen en prijzen van Cotai Water Jet raadplegen en Cotai Water Jet veerboottickets boeken. Op zoek naar de laagste tarieven? Geen zorgen, we zullen Cotai Water Jet ook vergelijken met andere veerbootmaatschappijen.

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.