COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Akgunler Denizcilik

Akgünler Denizcilik is een Turkse veerbootmaatschappij die het zuiden van Turkije verbindt met Cyprus en Libanon. In de vloot van Akgünler Denizcilik bevinden zich zowel draagvleugelboten als reguliere veerboten.

De maatschappij is al sinds 1878 actief binnen het Turks-Cypriotische toerisme. Akgünler Denizcilik speelde een grote rol bij de totstandkoming van een betere verbinding tussen Cyprus en de omringende landen. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot de grootste vervoerder van passagiers en goederen in de regio. Het motto van Akgünler Denizcilik is 'snelheid, vertrouwen en comfort'. Deze visie heeft ertoe bijgedragen dat het bedrijf beschikt over een vloot met geavanceerde veerboten.

De hedendaagse vloot bestaat uit 3 draagvleugelboten (ook wel 'zeebussen' genoemd) en 3 reguliere veerboten. De draagvleugelboten kunnen tussen de 170 en 386 voetgangers vervoeren terwijl de reguliere veerboten naast passagiers ook voldoende capaciteit hebben voor voertuigen. Ieder schip is goedgekeurd door International Safety Management dus u kunt met een gerust hart op reis gaan.

Directferries.be biedt een onpartijdige vergelijkingsmogelijkheid zodat u snel en eenvoudig tal van dienstregelingen en tarieven van diverse veerbootmaatschappijen kunt vergelijken. Vergelijk nu Akgunler Denizcilik dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.

Alle Akgunler Denizcilik routes