Dcamel Fast Ferry
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Dcamel Fast Ferry

DCamel heeft als missie om passagiers snel en comfortabel te vervoeren van en naar het Indonesische eiland Nusa Lembongan. Dankzij de snelle en krachtige veerboot duurt de overtocht van Sanur naar Nusa Lembongan slechts 30 minuten. Aan boord is ruimte voor 80 passagiers. Het schip beschikt over veiligheidsuitrusting. Klantvriendelijkheid staat zeer hoog in het vaandel bij Dcmamel en passagiers worden door de deskundige bemanning op efficiënte wijze aan boord begeleid. De moderne boot beschikt over uiterst comfortabele zitplaatsen en onderweg kunt u genieten van uitzicht over de eindeloos blauwe zee met prachtige stranden en adembenemende koraalriffen.

Naast een geweldige ervaring aan boord verzorgt Dcamel bij aankomst een gratis pendeldienst die u op een veilige manier naar uw resort brengt. Het is dan ook niet verwonderlijk dat DCamel behoort tot de beste veerbootmaatschappijen van Indonesië.

Via directferries.be kunt u de dienstregelingen en prijzen van Dcamel Fast Ferry raadplegen en Dcamel Fast Ferry veerboottickets boeken. Op zoek naar de laagste tarieven? Geen zorgen, we zullen Dcamel Fast Ferry ook vergelijken met andere veerbootmaatschappijen.

Aan boord Dcamel Fast Ferry

[--Operator--] routes en havens .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.