COVID-19 Update Wegens een uitzonderlijk hoog aantal vragen met betrekking tot Covid-19, en om ervoor te zorgen dat we die klanten helpen die de komende 72 uur vertrekken per ferry, zullen we de telefoonlijnen van onze klantenservice sluiten en alle vragen elektronisch afhandelen. Gebruik ons online contactformulier voor vragen aan onze klantenservice. Houd er rekening mee dat we alle vragen zullen behandelen op basis van de prioriteit van de vertrekdatum. Als de vertrekdatum niet op hele korte termijn is zullen we je vragen zo snel mogelijk beantwoorden, maar het kan helaas iets langer duren dan dat je normaal van ons gewend bent. Vanwege het uitzonderlijke karakter van Covid-19 bieden veerbootmaatschappijen klanten de mogelijkheid om de vertrekdatum te wijzigen of vouchers te ontvangen voor een toekomstige boeking. We waarderen je begrip hiervoor en steun in deze uitzonderlijke omstandigheden.

DBS Cruise Ferry

DBS Cruise Ferry biedt veerdiensten aan over de Japanse Zee, ook wel de Oostzee van Korea genoemd. Deze veerbootmaatschappij verzorgt overtochten tussen de steden Vladivostok in Rusland, Donghae in Zuid-Korea en Sakaiminato in Japan.

De veerboot van DBS Cruise Ferry heet Eastern Dream. Dit vaartuig is 140 meter lang en kan een maximale snelheid bereiken van 22 knopen. Eastern Dream heeft voldoende capaciteit voor 500 passagiers en 66 voertuigen. Aan boord van het vaartuig vindt u een groot aanbod aan luxueuze en eenvoudige suites. U kunt dineren in een van de uitstekende restaurants of winkelen in een van de vele winkels. Zelfs een nachtclub en sauna ontbreken niet om ervoor te zorgen dat uw reis zo zorgeloos mogelijk verloopt.

DBS Cruise Ferry werd opgericht in 2009 en doet er alles aan om passagiers zo goed mogelijk van dienst te zijn. Klantenservice staat erg hoog in het vaandel, wat ervoor heeft gezorgd dat

DBS Cruise Ferry inmiddels is uitgegroeid tot een van de grootste veerbootmaatschappijen in de regio. Zodra u aan boord stapt, wordt u begroet door de vriendelijke en professionele medewerkers waar u terecht kunt met al uw vragen.

Op directferries.be kunt u de dienstregelingen en tarieven van DBS Cruise Ferry bekijken en DBS Cruise Ferry veerboottickets boeken. Wij vergelijken de dienstregelingen en tarieven van DBS Cruise Ferry bovendien met andere veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u kunt profiteren van de laagste prijzen.