Sorry, de service Napoli - Panarea is niet langer beschikbaar.
...

Overtochten naar Napoli - Panarea

De dienst Napoli - Panarea werd verzorgd door Alilauro, Medmar, Siremar & SNAV.

De route Napoli - Panarea wordt niet langer verzorgd en er zijn helaas geen directe alternatieven tussen Italië en Aeolian Islands,Italy. Bezoek onze route, haven, bestemming of veerbootmaatschappij pagina's voor de beschikbare alternatieven, of klik op de links op deze pagina voor meer informatie.

Voor de duizenden beschikbare routes kunt u terecht op onze zoekpagina.

Gemiddelde Napoli Panarea tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Napoli Panarea boekingen zijn voor een personenauto en 1 passagier.

Panarea Gids

Het Italiaanse eiland Panarea is het op een na kleinste van de Eolische eilanden, een groep van vulkanische eilanden gelegen langs de noordoostelijke kust van het eiland Sicilië. Panarea is tegenwoordig een populaire toeristische bestemming vanwege de stranden en het landschap, en is goed uitgerust met veel faciliteiten voor zo'n klein eiland. Het landing strand ligt bij San Pietro aan de oostkust, en is een dorp met alle diensten bezoekers zou verwachten. Er is ook een kleine haven voor schepen, draagvleugelboten, vissersboten en pleziervaartuigen. Onder de stranden van Panarea zijn Cala Junco, in het zuiden van het eiland en is bereikbaar zowel over zee en over land langs een pad dat leidt naar het strand. Langs de weg naar Cala Junco kunt u ook naar het strand van Cala degli Zimmari. Dit zijn de enige twee stranden op het eiland die per land bereikbaar zijn.

De kleine haven is geschikt voor veerboten en heeft diensten naar Napels en Milazzo.