Cyclades Fast Ferries

Cyclades Fast Ferries biedt dagelijks overtochten aan vanaf Rafina op het vasteland van Griekenland naar de eilanden Andros, Tinos en Mykonos.

Cyclades Fast Ferries is een van de meest bekende en betrouwbare veerbootmaatschappijen van Griekenland. De veerbootmaatschappij voldoet steeds aan de veranderende vraag van de grillige markt en organiseert regelmatig bijeenkomsten met passagiers om te ontdekken welke verbeteringen er nog nodig zijn. Kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid staan hoog in het vaandel. Cyclades Fast Ferries streeft ernaar de grootste veerbootmaatschappij van de Cycladen te worden.

De vloot van Cyclades Fast Ferries is klein, maar efficiënt. De overtocht van Rafina naar Andros duurt iets minder dan twee uur terwijl de route van Mykonos naar Tinos slechts een half uur in beslag neemt. Onderweg kunt u genieten van prachtige uitzichten over de Egeïsche Zee.

De grootste veerboot, Theologos P, biedt plaats aan ongeveer 1200 passagiers terwijl de kleinere boot, Ekaterini P, voldoende capaciteit heeft voor 1100 passagiers. Beide Veerboten beschikken over comfortabele lounges en meer dan genoeg plaats voor voertuigen. Ze kunnen een snelheid bereiken van 22 knopen.

Via directferries.be kunt u de dienstregelingen en prijzen van Cyclades Fast Ferries raadplegen en Cyclades Fast Ferries veerboottickets boeken. Op zoek naar de laagste tarieven? Geen zorgen, we zullen Cyclades Fast Ferries ook vergelijken met andere veerbootmaatschappijen.

Lees meer Lees minder

Alle Cyclades Fast Ferries routes