MOL Ferry

MOL Ferry biedt een binnenlandse veerdienst in Japan, die de voornaamste eiland Honshu met het noordelijke eiland Hokkaido verbindt vanaf de havens van Tomakomai en Oarai, met tot twaalf keer per week.

De veerdienst wordt verzorgd met gebruik van het schip Sunflower, die een luxe aan boord ervaring met elegante hutten en diverse voorzieningen biedt.

De hutten variëren van standaard economy class tot luxe suites. Hutten zijn verkrijgbaar in een keuze van de westerse stijl ingerichte kamers (uitgerust als een hotelkamer) of Japanse stijl, voorzien traditionele tatami vloeren. Als u liever geen exclusieve hut reserveert, dan heb je de mogelijkheid om een bed te reserveren in een grote en comfortabele vloerbedekking kamer met basisvoorzieningen.

Op de avondtocht, alle restaurant maaltijden zijn buffet stijl, van traditionele Japanse gerechten, tot Chinese en westerse gerechten.

U kunt ook een scala aan souvenirs, dagelijkse benodigdheden en andere producten in de winkel aan boord vinden.

Direct Ferries biedt MOL Ferry dienstregelingen en laagste prijzen op basis van uw zoekcriteria, zodat u MOL Ferry overtochten snel en eenvoudig kunt vergelijken met meerdere veerbootmaatschappij. Vergelijk nu MOL Ferry dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.

Lees meer Lees minder

Alle MOL Ferry routes