COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Majestic Fast Ferry

Majestic Fast Ferry biedt overtochten aan tussen Singapore en het Indonesische eiland Batam, over de Straat Singapore.

De veerdienst van Majestic Fast Ferry brengt passagiers van de Harbourfront Centre Terminal in Singapore naar twee havens in het noorden van Batam. De overtocht naar Batam Centre wordt het vaakst aangeboden, er zijn 12 afvaarten per dag. De veerdienst naar Sekupang vertrekt 9 keer per dag. De overtochten nemen meestal een klein uurtje in beslag.

Majestic Fast Ferry stond eerst bekend onder de naam Pacific Ferry. Bij de overtochten wordt gebruikgemaakt van zowel de vaartuigen van Pacific als de vaartuigen die eerst werden gebruikt door Wavemaster. De catamarans bieden plaats aan 200 passagiers terwijl de mono-hulls voldoende capaciteit hebben voor 168 passagiers.

Via directferries.be kunt u de dienstregelingen en prijzen van Majestic Fast Ferry raadplegen en Majestic Fast Ferry veerboottickets boeken. Op zoek naar de laagste tarieven? Geen zorgen, we zullen Majestic Fast Ferry ook vergelijken met andere veerbootmaatschappijen.