Eckerö Linjen
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Eckerö Linjen

Eckero Linjen is een Finse veerbootmaatschappij die overtochten verzorgt tussen Grisslehamm in Zweden, iets ten noorden van Stockholm, en Eckero op het Finse eiland Aland, in de Golf van Finland.

Eckero Linjen is eigendom van de Rederiaktiebolaget Eckero Groep, die jaarlijks drie miljoen passagiers vervoert. Eckero Linjen werd opgericht in 1961. In eerste instantie werd gebruikgemaakt van kleinere veerboten, maar vandaag de dag beschikt Eckero Linjen over een groot en modern schip genaamd MS Eckero. Daarnaast wordt de veerboot MS Roslagen ingezet tijdens het drukke zomerseizoen. De overtochten die worden aangeboden zijn veel sneller dan die van de concurrenten. De reis duurt slechts 1 uur en 45 minuten.

MS Eckero werd gebouwd in 1979 en is 121 meter lang. Aan boord is ruimte voor 1600 passagiers en 265 voertuigen. Aan boord bevinden zich een à la carte restaurant, een café, conferentievoorzieningen, een grote supermarkt en een spelkamer.

Bekijk Eckerö Linjen dienstregelingen, prijzen en boek Eckerö Linjen ferry tickets met directferries.be. Op zoek naar een alternatieve route of veerbootmaatschappij? Geen zorgen, we zullen Eckerö Linjen ook vergelijken met alternatieve veerbootmaatschappijen.

[--Operator--] routes en havens .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.