Boston Harbor Cruises

Boston Harbor Cruises varen van de grootste stad en hoofdstad van Massachusetts, Boston, naar de kuststeden Salem en Provincetown, en Georges Island en Spectacle Island in de haven van de stad.

Wie zijn zij?

Een familiebedrijf meer dan negentig jaar geleden werd Boston Harbor Cruises opgericht door Matthew Hughes in een poging om Boston-burgers snel en betrouwbare zomervakanties naar de nabijgelegen eilanden in 1926 te verlenen. Het is sindsdien een van de grootste particuliere veerbootbedrijven in de Verenigde Staten geworden, en de grootste maritieme werkgever in de stad.

Het bedrijf is gevestigd in een van de meest historische havens van de natie en beschikt over meer dan vijfhonderd dagelijkse vertrekken, tweehonderdvijftig jaarlijks personeel en meer dan zeshonderd seizoensgebonden personeel. Ondanks zijn omvang biedt Boston Harbour Cruises nog steeds een persoonlijke en vriendelijke service, met een familiegeoriënteerde business ethos.

Welke veerboten gebruiken Boston Harbor Cruises?

Na de beroemde wiskundige, gecrediteerd als de oprichter van de moderne maritieme navigatie, heeft de Nathanial Bowditch honderd negen en veertig passagiers, die twee dekken heeft en twee en negentig meter lang uitstrekt. Met een kruissnelheid van maximaal drieëndertig knopen biedt het een van de snelste beschikbare ferry routes van Boston naar Salem.

Salacia, de oude Romeinse vrouwelijke goddelijkheid van de oceaan, is een van de grootste en snelste catamaranen van zijn soort op het continent. Aan boord van dit vaartuig zijn hedendaagse voorzieningen, een cocktailbar en een conciërgebalie met volledige service die u helpen bij het aanbevelen van restaurants en toeristische attracties, waardoor uw reis naar de haveneilanden nog makkelijker wordt.

Directferries.be biedt u de mogelijkheid om op een eenvoudige wijze Boston Harbor Cruises dienstregeling en prijzen te vergelijken met alle alternatieve veerbootmaatschappijen.

Lees meer Lees minder

Alle Boston Harbor Cruises routes