Boston Harbor City Cruises
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Boston Harbor City Cruises

Boston Harbor Cruises verzorgt overtochten vanuit Boston, de hoofdstad van de Amerikaanse staat Massachusetts, naar de kuststeden Salem en Provincetown. Daarnaast verzorgt Boston Harbor Cruises overtochten naar Georges Island en Spectacle Island in Boston Harbor.

Boston Harbor Cruises is een familiebedrijf dat meer dan negentig jaar geleden werd opgericht door

Matthew Hughes. In eerste instantie was het bedrijf erop gericht om de inwoners van Boston in de zomervakanties snel naar de nabijgelegen eilanden te vervoeren. Inmiddels is Boston Harbor Cruises uitgegroeid tot een van de grootste particuliere veerbootbedrijven in de Verenigde Staten en de grootste maritieme werkgever in de stad.

Het bedrijf is gevestigd in een van de meest historische havens van de Verenigde Staten met 250 vaste medewerkers en 600 seizoensmedewerkers. Dagelijks vinden er meer dan 500 afvaarten plaats. Ondanks de grootte van het bedrijf biedt Boston Harbor Cruises een persoonlijke service en is het nog steeds een echt familiebedrijf.

Passagiers varen onder andere met de Nathanial Bowditch, vernoemd naar de bekende wiskundige. Dit vaartuig beschikt over 2 dekken. Het schip is ongeveer 28 meter lang en heeft voldoende capaciteit voor 149 passagiers. De Nathanial Bowditch kan een snelheid bereiken van 33 knopen en is daarmee een van de snelste veerdiensten van Boston naar Salem.

De catamaran Salacia is vernoemd naar de Oud-Romeinse godin van de oceaan. Het is een van de grootste en snelste catamarans op het Amerikaanse continent. Aan boord vindt u hypermoderne faciliteiten zoals een cocktailbar en een full-serivce conciërgebalie waar u terecht kunt voor aanbevelingen als het gaat om restaurants of het kopen van kaartjes voor toeristische bezienswaardigheden. Hierdoor verloopt uw reis naar de Harbor Islands nog soepeler.

Directferries.be biedt u de mogelijkheid om de dienstregeling en prijzen van Boston Harbor City Cruises snel te vergelijken met andere veerbootmaatschappijen.

Boston Harbor City Cruises routes and ports

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.