COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Fishbourne - Portsmouth is een van onze drukste routes - afvaarten worden in de drukke periodes regelmatig uitverkocht
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Waarom boeken bij
Direct Ferries?

Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.

Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor

We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.

We vergelijken meer dan 1 miljoenen prijzen per dag voor onze klanten.

Voor meer informatie, bezoek onze Veerboten van Eiland van Wight naar Engeland pagina.

Fishbourne - Portsmouth Veerbootmaatschappij

    • 25 Afvaarten / Dag 45 min
    • Prijsaanvraag

Fishbourne naar Portsmouth Veerboot

De Fishbourne Portsmouth veerdienst verbindt Eiland van Wight met Engeland. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, Wightlink. De veerdienst gaat maximaal 25 keer per dag met een vaartijd van ongeveer 45 minuten.

Fishbourne Portsmouth vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Fishbourne Gids

Fishbourne is een dorp en kleine haven op het Isle of Wight in het zuiden van het Verenigd Koninkrijk. Fishbourne is gelegen tussen het dorpje Wootton en de stad Ryde, aan de oostelijke oever van Wootton Creek.
Het Isle of Wight, naar de oude Romeinen bekend als Vectis, is een provincie en het grootste eiland van Engeland, gelegen aan het Engels Kanaal, ongeveer 5 tot 8 km vanaf de kust van Hampshire, gescheiden van het vasteland van Groot-Brittannië door een zeestraat genaamd The Solent. Het eiland heeft een aantal resorts die sinds de Victoriaanse tijd vakantiebestemmingen zijn.
De haven heeft een ferry terminal, met diensten verzorgd door demaatschappij Wightlink, naar Portsmouth gelegen over de Solent op het Britse vasteland. Passagiers die hun auto’s mee willen nemen dienen uiterlijk 30 minuten vóór vertrek in de ferry terminal zijn, maar niet meer dan een uur vóór vertrek. Voetgangers dienen minstens 15 minuten vóór vertrek aanwezig te zijn. Reizigers hebben genoeg tijd nodig om hun tickets op te kunnen halen.


Portsmouth Gids

Portsmouth ligt aan de zuidkust van Engeland in het graafschap Hampshire. De stad heeft een lange en sterke verbinding met de Royal Navy overspant eeuwen en was ooit een integraal onderdeel van de wereld van de scheepsbouw, waarbij de eerste droogdok in de late 15de eeuw werd verbouwd, die nog steeds wordt gebruikt. Portsmouth blijft een belangrijke basis voor de Koninklijke Marine en is de thuisbasis van vele voorname schepen, met zijn kroon op het werk dat het vlaggenschip van Lord Nelson, de HMS Victory. Door haar strategische bekendheid, werd Portsmouth vrij uitgebreid gebombardeerd tijdens de Tweede Wereldoorlog en is dus nu veel meer een mix van nieuw en oud, met enkele van de meest historische gebieden, waaronder het Hard en de Point. De voorstad Southsea is een vaste favoriet van gezinnen op vakantie in Portsmouth en beschikt over een lange strook strand en twee pieren en een goede toeristische informatie centrum. Southsea is een bijzonder levendig deel van Portsmouth en heeft vele bars, cafés en een leuk thema park aan de Clarence Pier.

Veerdiensten vanuit de haven vertrekken naar Le Havre, Bilbao, Cherbourg, Caen, St Malo, St. Helier, St. Peter Port en Ryde.