Toremar
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Toremar

Toremar verzorgt veerdiensten vanuit de kust van Toscane in Noordwest-Italië naar de eilanden Elba, Giglio, Capraia en Pianosa in de Tyrreense Zee.

Toremar (Toscana Regionale Marittima) biedt op jaarbasis zo'n 8000 comfortabele en betrouwbare overtochten aan in alle weersomstandigheden. De maatschappij vervoert ieder jaar zo'n 1,5 miljoen passagiers. Sinds 2011 worden de veerdiensten van Toremar aangeboden onder de vlag van de grote veerbootmaatschappij Moby Lines.

De vloot van Toremar bestaat uit 8 moderne schepen. Ieder schip is uitgerust met roll stabilisers waardoor de overtochten over de Tyrreense Zee altijd soepel verlopen. Aan boord bevinden zich fantastische voorzieningen zoals airco, cafetaria's, zonnedekken en speelruimtes voor de kinderen. Alle boten van Toremar zijn goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Het grootste schip, de Rio Marina Bella, heeft voldoende capaciteit voor 900 passagiers terwijl het kleinste schip, de Schiopparella Jet, ruimte biedt aan 145 passagiers.

Bekijk Toremar dienstregelingen, prijzen en boek Toremar ferry tickets met directferries.be. Op zoek naar een alternatieve route of veerbootmaatschappij? Geen zorgen, we zullen Toremar ook vergelijken met alternatieve veerbootmaatschappijen.

Toremar routes and ports

Toremar klantenrecensies.

 • "Snel en schoon over"

  We mochten een boot eerder nemen. De ferry was keurig schoon en alles verliep soepel. Ook de e-mails met info over de reis was duidelijk.

  Lees meer Lees minder
 • "Prima ferrie naar Elba"

  Op de heen reis met Torremar van Piombino naar Porteferraio. Terugreis met de Moby Kiss van Moby lines. De tickets zijn uitwisselbaar en een groot voordeel. Als je op tijd bent kun je zelfs eerder de boot op als het niet druk is. Helemaal top!. 

  Lees meer Lees minder
 • "Overtocht Elba"

  Goed en stipt op tijd

  Lees meer Lees minder
 • "Leuke overtocht naar Elba"

  Met de auto op de boot naar Elba geweest, was goed geregeld en ging allemaal op tijd.

  Lees meer Lees minder
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.