COVID-19 Update Wegens een uitzonderlijk hoog aantal vragen met betrekking tot Covid-19, en om ervoor te zorgen dat we die klanten helpen die de komende 72 uur vertrekken per ferry, zullen we de telefoonlijnen van onze klantenservice sluiten en alle vragen elektronisch afhandelen. Gebruik ons online contactformulier voor vragen aan onze klantenservice. Houd er rekening mee dat we alle vragen zullen behandelen op basis van de prioriteit van de vertrekdatum. Als de vertrekdatum niet op hele korte termijn is zullen we je vragen zo snel mogelijk beantwoorden, maar het kan helaas iets langer duren dan dat je normaal van ons gewend bent. Vanwege het uitzonderlijke karakter van Covid-19 bieden veerbootmaatschappijen klanten de mogelijkheid om de vertrekdatum te wijzigen of vouchers te ontvangen voor een toekomstige boeking. We waarderen je begrip hiervoor en steun in deze uitzonderlijke omstandigheden.

South Sea Cruises

South Sea Cruises verzorgt snelle overtochten tussen Viti Levu (het belangrijkste eiland van Fiji) en de vakantieresorts op de Mamanuca-eilanden.

South Sea Cruises is, samen met Awesome Adventures Fiji, een dochterbedrijf van Marine Tourism Management. Deze organisatie biedt ook veerdiensten aan in Australië onder de namen Cruise Whitsundays en Awesome Whitsundays.

De veerboten van South Sea Cruises vertrekken het hele jaar door dagelijks vanuit Denarau Marina. Deze haven ligt op slechts tien kilometer van de Nadi, een belangrijk knooppunt voor toeristen. Passagiers varen op de moderne catamarans van South Sea Cruises in stijl over de prachtige zuidelijke Stille Oceaan naar de pittoreske Mamanuca-eilanden.

De veerboten van South Sea Cruises beschikken over comfortabele lounges, een ruim buitendek en een bar waar u verkoelende drankjes kunt bestellen. Uw vakantie begint al zodra u aan boord stapt. Dankzij de gratis audiogidsen komt u onderweg meer te weten over het schitterende landschap.

Passagiers kunnen op verzoek gebruikmaken van de gratis pendeldiensten vanuit Nadi Airport en de hotels van Denerau naar Denarau Marina.

Bekijk South Sea Cruises dienstregelingen, prijzen en boek South Sea Cruises ferry tickets met directferries.be. Op zoek naar een alternatieve route of veerbootmaatschappij? Geen zorgen, we zullen South Sea Cruises ook vergelijken met alternatieve veerbootmaatschappijen.

Alle South Sea Cruises routes

Alternatieve maatschappijen en routes