COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Waarom boeken bij
Direct Ferries?

Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.

Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor

We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.

We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veerboten naar Verenigde Staten

De Verenigde Staten (kortweg ook wel Amerika genoemd) is een federatie van 50 staten op het Noord-Amerikaanse continent. Het land behoort tot de dichtstbevolkte landen ter wereld.

Wat is er te doen in de Verenigde Staten?

De Verenigde Staten spelen een dominante rol binnen het wereldwijde politieke en culturele landschap. Het is een enorm land dat voor iedereen iets te bieden heeft. In New York vindt u prachtige wolkenkrabbers en kunt u de nieuwste musicals bekijken op Broadway. Florida en Hawaii hebben prachtige stranden. Natuurliefhebbers beleven een onvergetelijke tijd in het Grand Canyon National Park in Arizona. In Los Angeles loopt u misschien uw favoriete filmster tegen het lijf.

Vervoer

Veel mensen kiezen ervoor om met de auto een roadtrip te maken door hun favoriete staten. Daarnaast is het zeer de moeite waard om per veerboot een overtocht te maken naar de mooiste bestemmingen van Amerika en het land op een andere manier te bekijken. Zo kunt u bijvoorbeeld de prachtige eilanden voor de kust van Boston ontdekken.

Wanneer kan ik mijn overtocht het beste boeken?

Om beschikbaarheid en de laagste prijs te garanderen is het aan te raden om uw reis zo vroeg mogelijk te boeken. Gezien de enorme variatie aan landschappen en steden is een bezoek aan de Verenigde Staten het hele jaar door een geweldige ervaring.

Populaire veerbootmaatschappijen

Aan boord van de schepen

Neem voor vertrek al een kijkje aan boord van de veerboten.

Informatie, video's en beoordelingen

Routes en Havens in Verenigde Staten