Blu Navy

De Italiaanse veerbootmaatschappij BN di Navigazione, ook wel Blu Navy genoemd, verbindt Piombino in Toscane met Portoferraio op het eiland Elba. Dochteronderneming BN Sar Nav Groep biedt veerdiensten aan tussen Corsica en Sardinië, aan de Middellandse Zee.

Na de oprichting in 2010 verzorgde Blu Navy in eerste instantie slechts zes dagelijkse afvaarten, maar al snel groeide het bedrijf uit tot een gevestigd merk in de Italiaanse scheepvaart met een uitgebreide dienstregeling en betrouwbare service.

Blu Navy gebruikt momenteel een groot schip genaamd 'Acciarello', met voldoende capaciteit voor 800 passagiers en 200 auto's. Het in- en uitladen van het vaartuig duurt slechts 30 minuten. Hiermee is Acciarello een van de meest efficiënte passagiersschepen aan de Tyrreense Zee.

De veerboot onderging in 2015 een complete make-over, met als doel om het comfort en entertainment aan boord te verbeteren. Acciarello heeft nu luxueuze zitplaatsen en een uitstekende bar waar heerlijke hapjes en drankjes worden geserveerd. Ook beschikt het schip over een nieuwe parkeergarage waar passagiers hun voertuigen met gemak kunnen parkeren.

Directferries.be biedt u de mogelijkheid om de dienstregeling en prijzen van Blu Navy snel te vergelijken met andere veerbootmaatschappijen.

Lees meer Lees minder