Anes Ferries
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Anes Ferries

ANES Ferries is een Griekse veerbootmaatschappij die overtochten verzorgt vanaf de havens van Volos, Piraeus, Mantoudi en Glyfa op het Griekse vasteland naar de populaire Saronische Eilanden en de Sporaden.

Het bedrijf werd in 1979 opgericht om het eiland Symi te verbinden met het rest van het land. Het gevaar bestond dat veel locals het eiland anders zouden verlaten. De oprichting van ANES (volledige naam: Anonymous Ferry Company of Symi) zorgde voor een toename van toerisme en vrachtverkeer op Symi.

Vandaag de dag bestaat de vloot van ANES uit de moderne veerboten Proteus en Agios waardoor passagiers op een prettige manier naar de Saronische Eilanden en de Sporaden kunnen varen. Het zijn grote Cruise Ferries die genoeg capaciteit hebben voor 400 passagiers en 100 voertuigen.

Aan boord vindt u verschillende voorzieningen zoals buitenzitjes en lounges. De Saronische Eilanden liggen dichtbij Athene en zijn daarom zeer populair onder de Grieken als betaalbare en prachtige bestemming voor een dagje uit of korte vakantie. De Sporaden liggen iets noordelijker en bieden prachtige duikplekken.

Direct Ferries biedt Anes Ferries dienstregelingen en laagste prijzen op basis van uw zoekcriteria, zodat u Anes Ferries overtochten snel en eenvoudig kunt vergelijken met meerdere veerbootmaatschappij.

Vergelijk nu Anes Ferries dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.

Anes Ferries routes and ports

Anes Ferries klantenrecensies.

 • "Fijne reis met prachtig uitzicht "

  Boot op tijd, alles verliep netjes, prima!

  Lees meer Lees minder
 • "Leuke reis. Vriendelijke medewerkers. "

  Het was even zoeken in Piraeus want er zijn daar veel veermaatschappijen maar verder verliep alles vlekkeloos. De tocht zelf is erg leuk met oa een fijn uitzicht op Athene en Egina. Je kreeg alle hulp om je auto goed in te schepen.

  Lees meer Lees minder
 • "Reis vanaf Pireaus"

  Overtocht was keurig en op tijd. Schip netjes en goed verzorgd . Absolut nix mis met de reis en Anes Lines. Echter voorzieningen in Pireaus Port absolut niet meer van deze tijd. Geen goede wachtruimte. Verkeerssituatie is een drama.Vies en smerig.

  Lees meer Lees minder
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.