Kea
Athene (Lavrio)
Veerboten naar Athene
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Kea naar Athene (Lavrio) Veerboot

De Kea Athene (Lavrio) veerdienst verbindt Cycladen met Athene en wordt momenteel aangeboden door 4 veermaatschappijen. Blue Star Ferries varen tot maximaal 2 keer per week, SeaJets 0 keer per week, Triton Ferries 1 keer per dag & de veerdienst van Magic Sea Ferries vaart tot maximaal 3 keer per week.

Er is een totaal van 12 overtochten per week op de Kea Athene (Lavrio) route tussen Cycladen en Athene en met 4 veermaatschappijen is het raadzaam om allen te vergelijken en ervoor te zorgen dat u het beste tarief krijgt voor het moment dat u wilt reizen.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Cycladen naar Athene.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Kea naar Lavrio?

De reistijd per veerboot van Kea naar Lavrio is ongeveer 48m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Kea naar Lavrio?

De prijs van de ferry overtocht van Kea naar Lavrio kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Kea naar Lavrio is 61 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Kea naar Lavrio?

Er zijn 4 populaire veerbootmaatschappijen voor Kea naar Lavrio. Dit zijn
  • Blue Star Ferries
  • SeaJets
  • Triton Ferries
  • Magic Sea Ferries

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Kea naar Lavrio?

Boek overtochten van Kea naar Lavrio via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Wat is de afstand tussen Kea en Lavrio?

De afstand van Kea naar Lavrio is ongeveer 15 zeemijlen.

Kea Gids

Kea is een van de Cycladese groep eilanden en is gelegen aan de Egeïsche Zee. De grote dorpen van het eiland zijn Korissia en Vourkari. Het eiland ligt ongeveer 20 km van Cape Sounio en 60 km ten zuidoosten van Athene, de hoofdstad van Griekenland. Kea is niet een bijzonder groot eiland en meet 9 km breed en 19 km lang. De pittoreske haven van Korissia is een van de belangrijkste toeristische attracties van het eiland met zijn witte huisjes en de kleurrijke daken, de emaille fabriek, de kronkelende steegjes en schilderachtige kerken. Korissia ligt op een schilderachtige kleine haven met caiques en vissersboten.

Het eiland is beroemd om haar kristalheldere water, uitstekend uitzichten, rijke zeeleven en spectaculaire wand duiken. De watertemperaturen liggen meestal tussen 20-26 graden Celsius. Het hoogtepunt voor sportduikers is het wrak van stoomschip Patris, gezonken in 1868. De wereldberoemde wrak van de HMS Britannic,, zusterschip van de Titanic, ligt op 1,5 nautische mijl voor de kust, en is de bestemming voor Tec duikers, omdat het wrak een diepte van ongeveer 120 meter heeft.


Athene (Lavrio) Gids

De Griekse stad van Lavrio, gelegen op het puntje van het schiereiland Attica, is niet prominent in zeer vele gidsen over Griekenland, ook al de stad de oudste en grootste oude amfitheater van het land heeft, en een mysterieuze gigantische gat dat een attractie is voor veel bezoekers. Het gebied staat bekend om zijn industrie en mijnbouw uit de oudheid. Dit is waar de reusachtige zuilen van de tempel van Posideon in het nabijgelegen Sounion werden uitgegraven. De stad heeft ook zilvermijnen die dateren uit de prehistorie.

Lavrio is een haven van ondergeschikt belang ten opzichte van Piraeus, maar zeer belangrijk voor de ontwikkeling van de regio Attica. De haven van Lavrio gastheert passagiersschepen, commerciële boten, jachten en vissersboten. Door zijn ligging, veerboten die vanaf de haven vertrekken komen sneller aan op de Cycladen en Oost Egeïsche eilanden.


Kea naar Lavrio Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 08/07/2024 en 14/07/2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Triton Ferries 07:00 08:00 1 uur di
Triton Ferries 10:45 11:45 1 uur za
Hellenic Seaways 11:15 12:15 1 uur di
Triton Ferries 14:00 15:00 1 uur di, wo, do
Hellenic Seaways 14:20 15:20 1 uur vr
Triton Ferries 15:30 16:30 1 uur zo
Magic Sea Ferries 18:25 19:05 40 minuten zo
Triton Ferries 18:30 19:30 1 uur di
Magic Sea Ferries 18:45 19:25 40 minuten vr
Triton Ferries 19:00 20:00 1 uur do, zo
Triton Ferries 19:30 20:30 1 uur Ma
Triton Ferries 20:00 21:00 1 uur vr, za
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.