Ventouris Ferries

De veerboten van Ventouris Ferries varen vanuit Bari in Zuid-Italië naar Igoumentisa op het vasteland van Griekenland, de Griekse eilanden Corfu en Sami, en Durres in Albanië.

Ventouris Ferries is een Grieks bedrijf, maar de Italiaanse stad Bari vormt het vertrek- of aankomstpunt van al haar veerdiensten. Het bedrijf werd opgericht in 1978 en vervoert nu duizenden passagiers per jaar met behulp van kwalitatief hoogwaardige veerboten. Klantenservice staat zeer hoog in het vaandel bij Ventouris Ferries.

De vloot van Ventouris Ferries bestaat uit vier moderne veerboten die zijn geschilderd in de huiskleuren donkerblauw, rood en wit. De MS Rigel III werd geïntroduceerd in 2017 en is met een topsnelheid van 19 knopen het snelste vaartuig van Ventouris Ferries. De MS Rigel II is de grootste veerboot met voldoende capaciteit voor 1800 passagiers en 500 auto's. De kleinere veerboten MS Bari en MS Rigel I zijn uitgerust met comfortabele cabines, airco en taxfree winkels.

Via directferries.be kunt u de dienstregelingen en prijzen van Ventouris Ferries raadplegen en Ventouris Ferries veerboottickets boeken. Op zoek naar de laagste tarieven? Geen zorgen, we zullen Ventouris Ferries ook vergelijken met andere veerbootmaatschappijen.

Lees meer Lees minder