Ventouris Ferries
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Ventouris Ferries

Ventouris Ferries

De veerboten van Ventouris Ferries varen vanuit Bari in Zuid-Italië naar Igoumenitsa op het vasteland van Griekenland, de Griekse eilanden Corfu en Sami, en Durres in Albanië.

Ventouris Ferries is een Grieks bedrijf, maar de Italiaanse stad Bari vormt het vertrek- of aankomstpunt van al haar veerdiensten. Het bedrijf werd opgericht in 1978 en vervoert nu duizenden passagiers per jaar met behulp van kwalitatief hoogwaardige veerboten. Klantenservice staat zeer hoog in het vaandel bij Ventouris Ferries.

De vloot van Ventouris Ferries bestaat uit vier moderne veerboten die zijn geschilderd in de huiskleuren donkerblauw, rood en wit. De MS Rigel III werd geïntroduceerd in 2017 en is met een topsnelheid van 19 knopen het snelste vaartuig van Ventouris Ferries. De MS Rigel II is de grootste veerboot met voldoende capaciteit voor 1800 passagiers en 500 auto's. De kleinere veerboten MS Bari en MS Rigel I zijn uitgerust met comfortabele cabines, airco en taxfree winkels.

Via directferries.be kunt u de dienstregelingen en prijzen van Ventouris Ferries raadplegen en Ventouris Ferries veerboottickets boeken. Op zoek naar de laagste tarieven? Geen zorgen, we zullen Ventouris Ferries ook vergelijken met andere veerbootmaatschappijen.

Aan boord Ventouris Ferries

Ventouris Ferries routes and ports

Ventouris Ferries klantenrecensies.

 • "Overtocht Bari-Sami"

  Ewn mooie reis gehad. Alles verliep prima.

  Lees meer Lees minder
 • "Boottocht "

  De boot was goed geregeld. De hut was goed en schoon. Klantvriendelijk personeel

  Lees meer Lees minder
 • "Kon niet beter!!"

  Boot was praktisch op tijd, zag er allemaal schoon uit prettig personeel en redelijk prijzen voor verteringen. De prijs van de overtocht Corfu-Bari was de goedkoopste van alle ferries!!

  Lees meer Lees minder
 • "Overtocht 4 sept 2018"

  Onze overtocht op 4 sept 2018 van Bari naar Igoumenitsa ging vanwege een staking in Griekenland niet door. Geboekt bij Directferries. Wij kwamen er pas achter dat de overtocht niet door ging toen wij gingen inchecken in Bari. Dit had eerder op de dag door Directferries aan ons gemeld kunnen worden. Mijn moblele telefoonnummer en e-mailadres is bekend bij Directferries. Nu konden wij niet meer terecht in de B&B waar wij de nacht hadden geslapen en moesten wij op het laatste moment een nieuwe slaapplaats zoeken terwijl s’morgens al bekend was dat de boot niet ging. De volgende dag konden we gelukkig ons ticket kosteloos omboeken bij Ventouris Ferries. Deze overtocht was goed. Ik geef daarom mijn punten voor de overtocht van 5 sept 2018. Deze vertrok uiteindelijk een half uur te laat.

  Lees meer Lees minder
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.