Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Hoe kom je in Dover Veerboot Haven

  • Dover Accommodatie

    Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Dover vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Dover Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!

Dover Veerdiensten

Dover Gids

Dover Veerboot haven

Gelegen aan de zuid-oostkust van Engeland, de veerhaven van dover is met miljoenen passagiers en voertuigen die jaarlijks Het Kanaal oversteken wellicht de drukste veerhaven ter wereld. Dover is de dichtstbij Frankrijk gelegen Engelse haven. Het is maar 34 kilometer naar Calais. De haven is verreweg één van de populairste vertrekpunten om van Engeland naar het Europese vasteland te reizen. Dat is geen verrassing als je weet dat er elke 30 minuten wel een veerboot Het Kanaal oversteekt. Als gevolg van verregaande investeringen en verbeteringen beschikt de veerhaven van Dover nu over uitmuntende voorzieningen en ongeëvenaarde transportverbindingen.

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.