COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Bastia - Livorno is een van onze drukste routes. Afvaarten verkopen in drukke periodes regelmatig uit.
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Waarom boeken bij
Direct Ferries?

Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.

Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor

We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.

We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Alternatieven voor Bastia - Livorno

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Corsica naar Italië.

Bastia - Livorno Veerbootmaatschappij

  • 6 Sailings Weekly 4 hr 30 min
  • Get price
  • 10 Sailings Weekly 4 hr 30 min
  • Get price

Bastia Livorno Veerboot klantenrecensies

 • "sundeck to Livorno"

  supergoede reis gehad, enkel wat vertraging bij vertrek, maar waarschijnlijk aangezien heel druk was. de zon op het dek maakte van het wachten geen probleem.

  'Corsica Marina' travelled on Corsica Marina

  Lees meer Lees minder
 • "Perfecte overtocht"

  Heerlijk op het zonnedek gezeten

  '' travelled on

  Lees meer Lees minder
 • "prima geregeld"

  afgelopen weken 2 maal met Moby Lines naar en van Corsica gevaren. Is prima bevallen, goede en snelle service bij aankoop van tickets aan het loket (voor de heenreis). Daarnaast prima afhandeling van de reis.

  '' travelled on

  Lees meer Lees minder
 • "de ferry van Bastia naar Livorno "

  Varen met Corsica Sardinië ferries, een prettige ervaring, motorfietsen werden goed vastgelegd, het schip zelf was mooi, het eten goed verzorgd en de bediening perfect en vriendelijk. Een fijne ervaring.

  '' travelled on

  Lees meer Lees minder

Bastia naar Livorno Veerboot

De Bastia Livorno veerdienst verbindt Corsica met Italië en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Moby Lines veerdienst gaat tot 6 keer per week met een vaartijd van ongeveer 4 uur 30 minuten Terwijl de veerdienst van Corsica Ferries vertrekt tot 10 keer per week en duurt 4 uur 30 minuten.

Dus dat is een totaal van 16 overtochten per week op de Bastia Livorno route tussen Corsica en Italië. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Bastia Gids

Bastia ligt in het Franse departement Haute-Corse, in het noordoosten van het eiland Corsica. De stad heeft de grootste haven van Corsica en is de belangrijkste commerciële stad van het eiland. Het havengebied bestaat uit drie verschillende havens: de ouden haven (Vieux Port) ligt aan een smalle baai en wordt voornamelijk gebruikt door vissers en plezierboten. Verder naar het noorden bevinden zich de commerciële haven en de marina van Toga.

Op Corsica is veel te zien en te doen. Liefhebbers van geschiedenis kunnen hun hart ophalen in het Corsica Museum of een bezoek brengen aan Saint-Jean Baptiste, een zeventiende-eeuwse kerk met twee enorme roomkleurige klokkentorens. Ook te bezichtigen is het voormalige paleis van de Genuese gouverneurs, waar nu het Musée de Bastia is gevestigd.

Vanuit de haven van Bastia vertrekken veerboten naar Frankrijk (Marseille, Nice en Toulon) en Italië (Genua, La Spezzia, Livorno, Piombino, Savona, Portoferraio).


Livorno Gids

Livorno is een belangrijke havenstad aan de westkust van Italië. De stad vormt de maritieme toegangspoort tot de schitterende regio Toscane. Veel toeristen bezoeken Livorno op weg naar steden als Florence, Pisa, Lucca en Siena.

Livorno kwam tot bloei tijdens de Italiaanse renaissance, onder het bewind van de familie De Medici. In de late zestiende eeuw werden er bovendien belangrijke toevoegingen ontworpen door de architect Bernardo Buontalenti.

Livorno werd beschermd door een fort en, net als veel andere Italiaanse steden, omringd door een stadsmuur. Grote delen van deze stadsmuur zijn nog steeds te bezichtigen en erg populair onder toeristen.

De haven van Livorno beschikt over moderne voorzieningen waaronder bars, restaurants en bankkantoren. De haven is goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Vanuit de haven vertrekken veerdiensten naar Bastia, Olbia, Golfo Aranci, Cagliari en Tunesië.