Bastia naar Livorno Veerboot

De Bastia Livorno veerdienst verbindt Corsica met Italië en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Corsica Sardinia Ferries veerdienst gaat tot 15 keer per week met een vaartijd van ongeveer 3 uur Terwijl de Moby Lines veerdienst loopt tot 7 keer per week met een duur van 4 uur.

Dus dat is een totaal van 22 overtochten per week op de Bastia Livorno route tussen Corsica en Italië. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Bastia naar Livorno Alternatieven

Voor meer informatie, bezoek onze Veerboten van Corsica naar Italië pagina.

Bastia - Livorno Veerbootmaatschappij

 • Corsica Sardinia Ferries
  • 15 Afvaarten / Week 3 uur
  • Prijsaanvraag
 • Moby Lines
  • 7 Afvaarten / Week 4 uur
  • Prijsaanvraag

Gemiddelde Bastia Livorno tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Bastia Livorno boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Bastia Livorno Veerboot klantenrecensies

 • "de ferry van Bastia naar Livorno "

  Varen met Corsica Sardinië ferries, een prettige ervaring, motorfietsen werden goed vastgelegd, het schip zelf was mooi, het eten goed verzorgd en de bediening perfect en vriendelijk. Een fijne ervaring.

  'Geerhard' reisde mee op de route Bastia Livorno met Corsica Sardinia Ferries

  Lees meer Lees minder
 • "sundeck to Livorno"

  supergoede reis gehad, enkel wat vertraging bij vertrek, maar waarschijnlijk aangezien heel druk was. de zon op het dek maakte van het wachten geen probleem.

  'Pascal' reisde mee op de route Bastia Livorno met Corsica Sardinia Ferries aan boord de Corsica Marina

  Lees meer Lees minder
 • "prima geregeld"

  afgelopen weken 2 maal met Moby Lines naar en van Corsica gevaren. Is prima bevallen, goede en snelle service bij aankoop van tickets aan het loket (voor de heenreis). Daarnaast prima afhandeling van de reis.

  'Anton' reisde mee op de route Bastia Livorno met Moby Lines

  Lees meer Lees minder
 • "onderhoud cabinnes"

  Toen wij op 30/06/2013 onze cabinne opzochten stelden wij vast dat deze niet opgeruimd en verschoond was. Na een wachttijd van 2u hebben we ze dan maar zelf verschoond om uiteidelijk te kunnen gaan slapen. Dit is een spijtige zaak vooral als je moe bent en rekend op een weldoende rust. Als je betaald voor een dienst verwacht je ook dat deze op de correcte manier geleverd wordt. Groeten , Inge Saelens

  'Eric' reisde mee op de route Bastia Livorno met Corsica Sardinia Ferries aan boord de Corsica Victoria

  Lees meer Lees minder

Bastia Gids

Bastia is een gemeente in het departement Haute-Corse van Frankrijk, gelegen in het noordoosten van het eiland Corsica. De stad heeft ook de belangrijkste haven op het eiland en is de belangrijkste commerciële stad van het eiland. Bastia heeft drie verschillende havens; de oude haven ("Vieux Port"), gelegen in een smalle baai en voornamelijk gebruikt door de vissers en privé schepen, in het noorden gelegen commerciële haven, en de Toga jachthaven die gebruikt wordt door pleziervaartuigen, zoals zeilboten en jachten.
Bezienswaardigheden in Bastia zijn het Museum van Corsica, het voormalige paleis van de Genuese gouverneurs, die nu een museum van Corsicaanse etnografie herbergt en The Fortress met zijn donjon en de 16e-eeuwse klokkentoren, die een prachtig uitzicht over de oude haven Terra Vecchia biedt, de bergen en de kust.
De haven van Bastia verbindt Bastia met Frankrijk (Marseille, Nice en Toulon) en Italië (Genua, La Spezzia, Livorno, Piombino, Savona, Portoferraio).

Livorno Gids

Livorno is een belangrijke havenstad aan de westkust van Italië. De stad vormt de maritieme toegangspoort tot de schitterende regio Toscane. Veel toeristen bezoeken Livorno op weg naar steden als Florence, Pisa, Lucca en Siena.

Livorno kwam tot bloei tijdens de Italiaanse renaissance, onder het bewind van de familie De Medici. In de late zestiende eeuw werden er bovendien belangrijke toevoegingen ontworpen door de architect Bernardo Buontalenti.

Livorno werd beschermd door een fort en, net als veel andere Italiaanse steden, omringd door een stadsmuur. Grote delen van deze stadsmuur zijn nog steeds te bezichtigen en erg populair onder toeristen.

De haven van Livorno beschikt over moderne voorzieningen waaronder bars, restaurants en bankkantoren. De haven is goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Vanuit de haven vertrekken veerdiensten naar Bastia, Olbia, Golfo Aranci, Cagliari en Tunesië.