Rottnest Express
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Rottnest Express

Rottnest Express verbindt Fremantle en het centrum van Perth in West-Australië met de populaire vakantiebestemming Rottnest Island.

Rottnest Express werd bijna 60 jaar geleden opgericht en is sindsdien vaak bekroond met prijzen. De vloot van Rottnest Express beschikt over drie moderne snelle veerboten: Starflyte, Eagle Express en Sea Eagle. Deze boten zijn berekend op het soms onstuimige zeewater waardoor uw overtocht veilig en comfortabel verloopt.

De boten varen meerdere keren per dag vanuit de havens B-Shed Fremantle, Northport Fremantle en Barrack St Perth naar Rottnest Island. Daarnaast kunnen passagiers kiezen voor overtochten tussen de verschillende havens op het vasteland.

De overtochten duren tussen de 45 minuten en 2 uur en 15 minuten. De voorzieningen aan boord zijn vrij bescheiden maar onderweg kunt u genieten van geweldige uitzichten over zee. Rottnest Express organiseert verschillende activiteiten zoals snorkelen en walvisspotten. Deze excursies kunt u aan boord boeken. Een bezoek aan Rottnest Island met zijn prachtige stranden en wilde dieren is een unieke ervaring.

Op directferries.be kunt u de dienstregelingen en tarieven van Rottnest Express bekijken en Rottnest Express veerboottickets boeken. Wij vergelijken de dienstregelingen en tarieven van Rottnest Express bovendien met andere veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u kunt profiteren van de laagste prijzen.

Rottnest Express routes and ports

Alternatieve maatschappijen en routes

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.