Corralejo naar Playa Blanca Veerboot

De Corralejo Playa Blanca veerdienst verbindt Fuerteventura met Lanzarote en wordt momenteel aangeboden door 3 veermaatschappijen. Naviera Armas varen tot maximaal 6 keer per dag, Fred Olsen Express 7 keer per dag & de veerdienst van Lineas Maritimas Romero vaart tot maximaal 7 keer per dag.

Er is een totaal van 20 overtochten per dag op de Corralejo Playa Blanca route tussen Fuerteventura en Lanzarote en met 3 veermaatschappijen is het raadzaam om allen te vergelijken en ervoor te zorgen dat u het beste tarief krijgt voor het moment dat u wilt reizen.

Corralejo - Playa Blanca Veerbootmaatschappij

Gemiddelde Corralejo Playa Blanca tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Corralejo Playa Blanca boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Corralejo Gids

Corralejo is een stad en badplaats op het eiland Fuerteventura, een van de Canarische Eilanden. De stad is gelegen op het noordelijke punt van het eiland, met uitzicht op het kleine eilandje Lobos. De stad heeft een grotte van ongeveer 3 vierkante kilometre waardoor het de grootste vakantie resort op het eiland is. Hoewel de stad zijn vissersdorp charme blijft behouden, er is tegenwoordig een promenade langs de waterkant met bars, cafés en restaurants voor bezoekers.
De belangrijkste toeristische attracties van de stad zijn de stranden. De stad heeft ongeveer 11 kilometer aan stranden met diepe blauwe water.
De haven van Corralejo heeft twee ferry havens, een jachthaven en diverse excursiemogelijkheden met glazen bodem boten, diepzeevissen en jet ski's verhuur. Er zijn de twee ferry ticket kantoren en een cafetaria. Er is een regelmatige veerdienst vanuit de haven naar Lanzarote.

Playa Blanca Gids

Playa Blanca is een groot resort op het Spaanse eiland Lanzarote, een van de Canarische Eilanden. Playa Blanca staat bekend om zijn uitgebreide selectie van winkels en restaurants, met de meest opmerkelijke winkelstraten zijn gelegen langs de Calle Limones straat, langs de boulevard en in de Papagayo Centrum. De kustlijn rond Playa Blanca is een grote baai, dat is ongeveer 9 km breed, die vervolgens wordt onderverdeeld in drie kleinere, maar nog steeds groot, baaien. Van oost naar west zijn dit Playa Dorada, Playa Blanca en Playa Flamingo. Deze fundamentele geografie betekent dat de stranden in en rondom Playa Blanca zijn beschut en ideaal voor zwemmen en zonnebaden.

Marina Rubicon ligt op ongeveer 15 minuten lopen van de stad zelf. Het heeft markten twee keer per week, op woensdag en zaterdag (zowel in de ochtend). De verkochte goederen variëren van handgemaakte geschenken aan lokale wijnen. Ongeveer 200 meter naar het oosten van Marina Rubicon, Castillo de las Coloradas staat op de landtong van Punta del Aquila. Deze wachttoren werd gebouwd tussen 1741 en 1744 en bood een goede bescherming door zijn robuuste bouw cirkel en via de ophaalbrug. De klok werd geklonken om de bewoners te waarschuwen wanneer de piraten de kust naderden.

Veerdiensten vanuit de kleine haven vertrekken naar Fuerteventura, met regelmatig afvaarten per dag.