COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Blueline

Blueline biedt veerdiensten aan en vervoert passagiers en voertuigen tussen Kroatië en Italië.

De medewerkers van Blue Line streven ernaar om uw verwachtingen te overtreffen tijdens de overtocht. Aan boord vindt u cabines, uitstekende restaurants en taxfree winkels.

De veerdiensten van Blueline worden het hele jaar door aangeboden, met verbindingen tussen de Italiaanse haven van Ancona en de Kroatische haven van Split. Vanuit de Kroatische havens van Stari Grad en Vis vertrekken seizoensgebonden veerdiensten.

De schepen van Blueline vervoeren ongeveer 200.000 passagiers per jaar over de Adriatische Zee.

Op directferries.be kunt u de dienstregelingen en tarieven van Blueline bekijken en Blueline veerboottickets boeken. Wij vergelijken de dienstregelingen en tarieven van Blueline bovendien met andere veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u kunt profiteren van de laagste prijzen.

Aan boord Blueline

Blueline klantenrecensies.

 • "Doortocht Kroatië en Italië "

  Wij hadden alles online geregeld en het is supper makkelijk met deze maatschappij te varen , ga dat in de toekomst zeker nog meer doen !!

  Lees meer Lees minder
 • "Prima maar doe wat aan het eten! "

  Alles ging lekker soepel. Drankje op het sundek gedaan, was gezellig. Eten was echt superslecht. Friet was koud en slap dus we vroegen om warmer en het hele bord ging de magnetron in. Kansloos. We hadden een binnenhut die alles had wat je nodig hebt. Van het stapelbed was 1 bed helaas compleet doorgezakt, de ander lag prima. Al met al niet slecht en beter dan verwacht maar dat eten, pffffff.

  Lees meer Lees minder
 • "Badkamer installaties"

  Het schip is oud, maar in goede staat, behalve de badkamer installaties die niet up to date zijn en niet goed werken. (Sterke geuren en afvoeren die niet werken in de cabine).

  Lees meer Lees minder