COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Blueline

BlueLine specialiseert zich in veerdiensten voor passagiers en voertuigen tussen Kroatië en Italië.

De Blueline veerboot service heeft het hele jaar door een verbinding tussem de Italiaanse havenstad Ancona en de Kroatische haven van Split. Ook is er een seizoensgebonden veerdienst naar de Kroatische havensteden Stari Grad en Vis. Eenmaal aan boord vindt u een eersteklas servive, maaltijden van kwaliteit, diverse restaurants, bars, duty free shops en een ruime selectie aan hutten.

Bij directferries.nl kunt u reisinformatie voor Blueline Ferries veerboot overtochten vinden, een Blue Line ferry boeking maken of online zoeken naar Blue Line ferry tickets en prijzen.

Aan boord Blueline

Blueline klantenrecensies.

 • "Doortocht Kroatië en Italië "

  Wij hadden alles online geregeld en het is supper makkelijk met deze maatschappij te varen , ga dat in de toekomst zeker nog meer doen !!

  Lees meer Lees minder
 • "Prima maar doe wat aan het eten! "

  Alles ging lekker soepel. Drankje op het sundek gedaan, was gezellig. Eten was echt superslecht. Friet was koud en slap dus we vroegen om warmer en het hele bord ging de magnetron in. Kansloos. We hadden een binnenhut die alles had wat je nodig hebt. Van het stapelbed was 1 bed helaas compleet doorgezakt, de ander lag prima. Al met al niet slecht en beter dan verwacht maar dat eten, pffffff.

  Lees meer Lees minder
 • "Badkamer installaties"

  Het schip is oud, maar in goede staat, behalve de badkamer installaties die niet up to date zijn en niet goed werken. (Sterke geuren en afvoeren die niet werken in de cabine).

  Lees meer Lees minder