COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Great Bay Express

Great Bay Express is een nieuwe veerbootmaatschappij die veerdiensten aanbiedt tussen de Carrbische eilanden Sint Maarten en Saint Barthelemy, onderdeel van de Kleine Antillen.

Het bedrijf werd opgericht door Bobby Velasquez, een lokale reder met veel ervaring binnen de maritieme sector. Velasquez heeft als doel om toeristen een snelle, betrouwbare en veilige overtocht te bieden tussen de twee prachtige eilanden.

Great Bay Express biedt een handige dienstregeling en uitstekende klantenservice. Het bedrijf behoort tot de populairste veerbootmaatschappijen in de regio. Passagiers kunnen binnen 45 minuten reizen van de prachtige stranden van Sint Maarten naar de cafés en winkeltjes op Saint Barthelemy.

De veerboot Shantiwa is speciaal berekend op het varen over de Carrbische zee, wat betekent dat u bij ieder weertype een prettige reis beleeft. De veerboot heeft voldoende zitplaatsen voor 130 passagiers en beschikt over 2 buitendekken en zitruimtes in het benedendek met airco.

Direct Ferries biedt Great Bay Express dienstregelingen en laagste prijzen op basis van uw zoekcriteria, zodat u Great Bay Express overtochten snel en eenvoudig kunt vergelijken met meerdere veerbootmaatschappij.

Vergelijk nu Great Bay Express dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.

Alle Great Bay Express routes