COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Grimaldi Lines

Grimaldi Lines verzorgt een groot aantal veerdiensten naar geweldige bestemmingen als Spanje, Tunesië, Marokko, Malta, Griekenland, Sardinië en Sicilië.

Grimaldi Lines is onderdeel van de Grimaldi Groep, tevens eigenaar van Minoan Lines en Finnlines. De Grimaldi Groep verzorgt al veerdiensten sinds de 14e eeuw en beschikt momenteel over een van de grootste scheepsvloten ter wereld. Sinds 1969 richt de Grimaldi Groep zich ook op het vervoeren van voertuigen en de afgelopen 40 jaar stonden voornamelijk in het teken van transferdiensten en het uitbreiden van de veerroutes naar Noord-Europa en West-Afrika.

De veerboten van Grimaldi Lines zijn modern, snel en comfortabel. Dankzij de geweldige faciliteiten aan boord kunt u genieten van entertainment gevolgd door een goede nachtrust zodat u helemaal ontspannen aankomt op uw bestemming.

Directferries.be biedt u de mogelijkheid om de dienstregeling en prijzen van Grimaldi Lines snel te vergelijken met andere veerbootmaatschappijen.

Alle Grimaldi Lines routes

Grimaldi Lines klantenrecensies.

 • "Livorno - Olbia"

  Overtocht was prima. Een kanttekening was toen we in Olbia  bij de  Camper kwamen op dek 2 was het daar 40,5  en in de Camper 37 graden terwijl de horeca ruimtes koud ( te koud) waren. Verder prima aan te bevelen. 

  Lees meer Lees minder
 • "Van Sardinie naar Sicilië "

  Prettige reis. Behulpzaam personeel, de mannen achter de bar werken zich uit de naad om iedereen van eten en drinken te voorzien. Respect daarvoor. Wij hadden helaas geen cabine maar een slaapstoel in een relatief kleine ruimte. Nadeel is dat er de hele nacht een tv aanstaat met voetbal. Er is ook geen controle op het gebruik vd gereserveerde stoelen. Snachts wordt er uitgebreid gecampeerd en mensen liggen werkelijk als vluchtelingen door de hele boot

  Lees meer Lees minder
 • "Sardinië"

  Prima overtocht, goed geregeld, prettig schip

  Lees meer Lees minder
 • "Goede heen- en terugreis"

  Heenreis wat problemen met verkrijgen van keycard voor de cabin, terugreis verliep dit juist uitstekend (5 minuten). Zag er goed uit!

  Lees meer Lees minder