Grimaldi Lines
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Grimaldi Lines

Grimaldi Lines

Grimaldi Lines verzorgt een groot aantal veerdiensten naar geweldige bestemmingen als Spanje, Tunesië, Malta, Griekenland, Sardinië en Sicilië.

Grimaldi Lines is onderdeel van de Grimaldi Groep, tevens eigenaar van Minoan Lines en Finnlines. De Grimaldi Groep verzorgt al veerdiensten sinds de 14e eeuw en beschikt momenteel over een van de grootste scheepsvloten ter wereld. Sinds 1969 richt de Grimaldi Groep zich ook op het vervoeren van voertuigen en de afgelopen 40 jaar stonden voornamelijk in het teken van transferdiensten en het uitbreiden van de veerroutes naar Noord-Europa en West-Afrika.

De veerboten van Grimaldi Lines zijn modern, snel en comfortabel. Dankzij de geweldige faciliteiten aan boord kunt u genieten van entertainment gevolgd door een goede nachtrust zodat u helemaal ontspannen aankomt op uw bestemming.

Directferries.be biedt u de mogelijkheid om de dienstregeling en prijzen van Grimaldi Lines snel te vergelijken met andere veerbootmaatschappijen.

Alle Grimaldi Lines routes

[--Operator--] routes en havens .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Grimaldi Lines klantenrecensies.

 • "Overtocht Palermo - Cagliari "

  Het was een voorspoedige overtocht op een schoon schip. Een verademing vergeleken met de Brindisi - Igoemenitsa lijn van Grimaldi. We hebben lekker kunnen eten en het naar onze zin gehad. De 12h waren zo om. Het laden en lossen van de boot ging ook vlot.

  Lees meer Lees minder
 • "Livorno - olbia "

  prachtige reis en korect zoals het hoort.

  Lees meer Lees minder
 • "Livorno - Olbia"

  Overtocht was prima. Een kanttekening was toen we in Olbia  bij de  Camper kwamen op dek 2 was het daar 40,5  en in de Camper 37 graden terwijl de horeca ruimtes koud ( te koud) waren. Verder prima aan te bevelen. 

  Lees meer Lees minder
 • "Van Sardinie naar Sicilië "

  Prettige reis. Behulpzaam personeel, de mannen achter de bar werken zich uit de naad om iedereen van eten en drinken te voorzien. Respect daarvoor. Wij hadden helaas geen cabine maar een slaapstoel in een relatief kleine ruimte. Nadeel is dat er de hele nacht een tv aanstaat met voetbal. Er is ook geen controle op het gebruik vd gereserveerde stoelen. Snachts wordt er uitgebreid gecampeerd en mensen liggen werkelijk als vluchtelingen door de hele boot

  Lees meer Lees minder
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.