COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Grimaldi Lines

Grimaldi Lines verzorgt een groot aantal veerdiensten naar geweldige bestemmingen als Spanje, Tunesië, Marokko, Malta, Griekenland, Sardinië en Sicilië.

Grimaldi Lines is onderdeel van de Grimaldi Groep, tevens eigenaar van Minoan Lines en Finnlines. De Grimaldi Groep verzorgt al veerdiensten sinds de 14e eeuw en beschikt momenteel over een van de grootste scheepsvloten ter wereld. Sinds 1969 richt de Grimaldi Groep zich ook op het vervoeren van voertuigen en de afgelopen 40 jaar stonden voornamelijk in het teken van transferdiensten en het uitbreiden van de veerroutes naar Noord-Europa en West-Afrika.

De veerboten van Grimaldi Lines zijn modern, snel en comfortabel. Dankzij de geweldige faciliteiten aan boord kunt u genieten van entertainment gevolgd door een goede nachtrust zodat u helemaal ontspannen aankomt op uw bestemming.

Directferries.be biedt u de mogelijkheid om de dienstregeling en prijzen van Grimaldi Lines snel te vergelijken met andere veerbootmaatschappijen.

Alle Grimaldi Lines routes

Grimaldi Lines klantenrecensies.

 • "prijs/kwaliteit goed"

  super reis

  Lees meer Lees minder
 • "Olbia naar Livorno"

  Fantastische overtocht gehad. De boot zag er nieuw en goed onderhouden uit. Het personeel was behulpzaam en correct, dat is helaas bij de concurrent ten vaak niet zo goed.

  Lees meer Lees minder
 • "Excellent"

  As always the trip was excellent. I am not traveling any other way.

  Lees meer Lees minder
 • "Direct ferries Livorno-Olbia en Olbia-Livorno"

  Vertrek en aankomst Livorno, het inschepen en uitschepen duurde veel te lang!

  Lees meer Lees minder