COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Waarom boeken bij
Direct Ferries?

Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.

Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor

We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.

We vergelijken meer dan 1 miljoenen prijzen per dag voor onze klanten.

Veerboten naar Tunesië

Tunesië is een land gelegen aan de Middellandse kust van Noord-Afrika. Het is de meest oostelijke gelegen en kleinste van de naties in het Atlas gebergte, grenzend aan Algerije in het westen en Libië in het zuiden en oosten. Veertig procent van het land bestaat uit de Sahara woestijn, en de rest bestaat uit vruchtbare grond, met goed toegankelijke kusten. Deze Arabisch- Berber natie is een van de meest liberale in de islamitische wereld, alcohol is vrij verkrijgbaar en vrouwen moeten krijgen geen gevoel van ïntimidatie. De hoofdstad Tunis laat de diversiteit van het land zien. Haar Franse koloniale verleden heeft een ingrijpende invloed (alleen onafhankelijkheid in 1956) aan het land, vooral te zien in haar verfijnde Franse keuken stijlen, gecombineert met Arabische specerijen.

Sinds de onafhankelijkheid, Tunesië, eerst onder de 30 – jaar leiding van Habib Bourgiba, en nu onder een regering onder leiding van Zine El Abidine Ben Ali, die nu in zijn vierde termijn van vijf jaar is als voorzitter, heeft een gevoerde beleid gericht op preventie van het islamitisch fundamentalisme. Tunisie is ook een van de meest vooruitstrevende Arabische landen op het gebied van vrouwenrechten, en heeft veruit de meest succesvolle economie in de regio.

Populaire veerbootmaatschappijen

  • 5 Afvaarten / Week 19 uur
  • Prijsaanvraag
  • 5 Afvaarten / Week 19 uur
  • Prijsaanvraag
  • 3 Afvaarten / Week 19 uur
  • Prijsaanvraag
  • 2 Afvaarten / Week 10 uur
  • Prijsaanvraag

Tunesië klantenrecensies

 • "Een snelle Ferry naar Frankrijk"

  In augustus reisde ik als voetpassagier met LD Lines. Mijn indruk van het schip: - Eten was gemiddeld - slechte keuze, maar relatief smakelijke - Het schip was schoon, vooral de toiletten - een grote bonus - De barman wist hoe je een pint (of drie) giet. Wel duur! We stapten aan boord en het schip vertrok keurig op tijd. Wij kwamen slechts een paar minute aan. Ik zou met LD Lines zeker weer reizen.

  Lees meer Lees minder
 • "ferry Genua-Palermo"

  prima ferry. eenvoudig schip, hut met goed bed. ontbijt wat aan de prijzige kant...

  Lees meer Lees minder
 • "Rustige vaart"

  Wij waren zeer tevreden over overtocht, schip, personeel en voorzieningen. Een enkele kritische opmerking. De plaats van inscheping, de haven dus, is moeilijk vindbaar en nauwelijks aangegeven (buiten St. Nazaire!). Wij waren door familie van tevoren ingelicht, anders was het voor auto + caravan lastig zoeken geweest. Verder vonden we het een wat verlaten plek. En als het zo rustig is zoals wij nu meemaakten (ongeveer 3 caravans) vragen we ons af of je wel zo lang van tevoren al aanwezig moet zijn. Maar verder alle lof! Nora en Jaap de Raadt

  Lees meer Lees minder
 • "reis Genua - Porto Torres (sardinie) v.v."

  Niet de eerste keer dat we deze reis gemaakt hebben en zeker niet de laatste. Erg goed bevallen, met de auto op het schip wordt men keurig geholpen. Caravan wordt omgedraaid en weer aangehaakt voor het verktrek van het schip. Vriendelijk personeel overal. We kwamen echter in Genua aan 5 uur voordat we op het schp konden. parkeerplaatsen zijn erg schaars daar. wellicht kan men daar wat aan doen. De hut was keurig en voorzien van bedden, opgemaakt, douche en WC. helaas liep het water in de douche niet goed door het afvoerputje waardoo we bij ieder bezoek aan het toilet natte voeten hadden. (was wel schoon gelukkig)

  Lees meer Lees minder

Aan boord van de schepen

Neem voor vertrek al een kijkje aan boord van de veerboten.

Informatie, video's en beoordelingen

Routes en Havens in Tunesië