FRS Caribbean
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

FRS Caribbean

FRS Caribbean verbindt Miami, gelegen in de Amerikaanse staat Florida, met Bimini, het meest westelijke district van de Bahama's in het Caribisch gebied.

FRS, een van de grootste veerbootmaatschappijen ter wereld, breidde zich in de zomer van 2016 uit naar de Verenigde Staten en de Cariben. Zowel inwoners als toeristen kunnen vanuit Miami de oversteek maken naar Bimini. De overtocht duurt slechts twee uur en dankzij de handige dienstregeling van FRS Caribbean kunt u maar liefst acht uur doorbrengen op de zonovergoten eilanden.

U vaart van Miami naar Bimini aan boord van de San Gwann, een snelle catamaran die voldoende capaciteit heeft voor meer dan 400 passagiers. De catamaran is 170 meter lang en kan een snelheid bereiken van 38 knopen. De boot is zeer modern ingericht in de kleuren van FRS en beschikt over voorzieningen zoals 2 bars en een taxfree winkel.

Directferries.be biedt u de mogelijkheid om de dienstregeling en prijzen van FRS Caribbean snel te vergelijken met andere veerbootmaatschappijen.

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.