Baja Ferries
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Baja Ferries

Baja Ferries biedt twee veerdiensten aan die het zuidelijke deel van het schiereiland Baja California verbinden met de rest van Mexico via de Golf van Californië.

Baja Ferries stelt u in staat om tussen Baja Sur en het vasteland van Mexico te reizen, zonder gebruik te maken van de langere weg naar het noorden. Hierdoor bespaart u op brandstofkosten.

De veerboten vertrekken vanuit de terminal Pichilingue in La Paz, de hoofdstad van de Mexicaanse deelstaat Baja California Sur, en de havens van Topolobampo en Mazatlan in Sinaloa. De oversteek naar Mazatlan duurt langer en wordt over het algemeen 's avonds gemaakt. De overtocht naar Topolobampo is de kortere en meeste gebruikte optie.

De vloot van Baja Ferries bestaat uit de California Star en de La Paz Star. De Californa Star heeft voldoende capaciteit voor ongeveer 100 auto's en 900 passagiers. Het vaartuig beschikt over tal van comfortabele zitplaatsen, cabines, en een boetiek.

La Paz Star kan tot 200 passagiers vervoeren en beschikt over een selectie van hutten, allemaal met een eigen badkamer, evenals een lounge met comfortabele stoelen.

Beide veerboten beschikken over restaurants, een bar en een cafetaria.

Directferries.be biedt een onpartijdige vergelijkingsmogelijkheid zodat u snel en eenvoudig tal van dienstregelingen en tarieven van diverse veerbootmaatschappijen kunt vergelijken. Vergelijk nu Baja Ferries dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.

Aan boord Baja Ferries

Baja Ferries klantenrecensies.

  • "Oversteek baja Californië sur, mexico"

    Prima te doen deze oversteek, wij hadden slaapcabine genomen, keurig verzorgd, bedjes waren opgemaakt, kleine badkamer, met douche en toilet, het leek net een caravan. We kwamen aan boord en zijn meteen naar bed gegaan. Hebben de rest van het schip niet gezien. Je wordt 's morgens gewekt, en een uur later moet je boven aan dek staan. Zorg wel dat je een tasje met slaapbenodigdheden bij je hebt wat het is niet de bedoeling dat je je koffers mee in je cabine neemt, die check je van te voren in als bij een vliegtuig.

    Lees meer Lees minder
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.