Gomo Viaggi
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Gomo Viaggi

Gomo Viaggi is een Italiaanse veerbootmaatschappij gevestigd in Pesaro, met een vestiging in Cesenatico, aan de oostkust van Italië. Het bedrijf verzorgt overtochten over de Adriatische Zee naar een aantal Kroatische kustplaatsen en eilanden.

Gomo Viaggi maakt gebruik van snelle catamarans en u kunt in iets meer dan 3 uur van Italië naar Kroatië reizen terwijl u onderweg geniet van prachtige uitzichten. Gomo Viaggi werd in 2003 opgericht met als doel om te zorgen voor betaalbare vakanties voor de lokale bevolking aan beide kanten van de Adriatische Zee. Inmiddels is het routenetwerk uitgebreid met de bestemmingen Cesenatico (Italië) en Rovinj, Mali Losinj en Rab in Kroatië.

Rovinj, een vissershaven op het schiereiland Istrië, is een schitterende oude stad met een kapel die ligt op een heuveltop. De eilanden voor de kust staan bekend om hun huizen met terracotta daken en mooi geplaveide straatjes. De Kroatische kust is doordrenkt in de middeleeuwse geschiedenis en beschikt over prachtige stranden. Hierdoor is het een van de mooiste vakantiebestemmingen van Europa.

Op directferries.be kunt u de dienstregelingen en tarieven van Gomo Viaggi bekijken en Gomo Viaggi veerboottickets boeken. Wij vergelijken de dienstregelingen en tarieven van Gomo Viaggi bovendien met andere veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u kunt profiteren van de laagste prijzen.

Aan boord Gomo Viaggi

Gomo Viaggi routes and ports

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.