COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Gomo Viaggi

Gomo Viaggi is een Italiaanse veerbootmaatschappij gevestigd in Pesaro, met een vestiging in Cesenatico, aan de oostkust van Italië. Het bedrijf verzorgt overtochten over de Adriatische Zee naar een aantal Kroatische kustplaatsen en eilanden.

Gomo Viaggi maakt gebruik van snelle catamarans en u kunt in iets meer dan 3 uur van Italië naar Kroatië reizen terwijl u onderweg geniet van prachtige uitzichten. Gomo Viaggi werd in 2003 opgericht met als doel om te zorgen voor betaalbare vakanties voor de lokale bevolking aan beide kanten van de Adriatische Zee. Inmiddels is het routenetwerk uitgebreid met de bestemmingen Cesenatico (Italië) en Rovinj, Mali Losinj en Rab in Kroatië.

Rovinj, een vissershaven op het schiereiland Istrië, is een schitterende oude stad met een kapel die ligt op een heuveltop. De eilanden voor de kust staan bekend om hun huizen met terracotta daken en mooi geplaveide straatjes. De Kroatische kust is doordrenkt in de middeleeuwse geschiedenis en beschikt over prachtige stranden. Hierdoor is het een van de mooiste vakantiebestemmingen van Europa.

Op directferries.be kunt u de dienstregelingen en tarieven van Gomo Viaggi bekijken en Gomo Viaggi veerboottickets boeken. Wij vergelijken de dienstregelingen en tarieven van Gomo Viaggi bovendien met andere veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u kunt profiteren van de laagste prijzen.